Fabet kladionica

CROfutsal Magazin | Studeni 2012

Kao što ste već mogli čitati na našem portalu, od ovog mjeseca za vas smo pripremili potpuno novi projekt. Riječ je o CROfutsal Magazinu, mjesečniku koji će na malo drugačiji način nego što ste navikli obrađivati teme vezane uz futsal.
Ovo je pilot projekt našeg portala, a kao što smo pioniri velike većine noviteta koji se pojavljuju u futsalu tako se u našim glavam stvorila ideja o časpopisu koji će se baviti futsalom. Nažalost, financijske mogućnosti ovog portala za sad ne dopuštaju izlazak u tisak, ali entuzijazam i ljubav koju imamo prema futsalu nisu dopustili da nas to spriječi u kreiranju nečeg što bi trebalo biti osvježenje na futsal sceni u Hrvatskoj.

Naš mjesečnik će za početak izlaziti samo na web-u i moći ćete ga prolistati na stranicama CROfutsala. Ako komentari budu pozitivni i stvori se dobra klima i dobije interes sponzora nadamo se da će CROfutsal Magazin jednog dana slaviti sedmi rođendan kao i naš portal. Za naš rođendan mi smo vama odlučili ponuditi još sadržaja i informacija i nadamo se vašim komentarima.

Kao glavni urednik i najzastupljeniji autor u Magazinu ovim putem molim vas za pomoć, da svojim kritikama, komentarima i prijedlozima pomognete da jednog dana svi skupa možemo uživati u ovakvim i još boljim sadržajima.

Na filip@crofutsal.com šaljite prijedloge, pohvale, kritike. Ono o čemu biste voljeli čitati, koga bi intervjuirali, kao i ideje za neke rubrike koje nam nedostaju.

Na kraju vas molim i za razumijevanje jer je ovo projekt entuzijasta od kojih nitko nikada nije radio u nekom časopisu pa smo svjesni da je i izgled i kvaliteta daleko od profesionalizma. Započeli smo jedan projekt, vi nam pomozite da budemo bolji i približimo se tom profesionalizmu sa svakim sljedećim izdanjem.

Klikom na sliku otvorit će vam se prvi broj, prvog Magazina o futsalu ikada ’tiskanog’ u Hrvatskoj.

 

CROfutsal Magazin

Na sljedećem linku se nalazi PDF verzija za ispis koju možete isprintati i posuditi susjedu, prijatelju ili suigraču koji nije u mogućnosti prolistati magazin na netu.

LINK

O nama Filip Andabaka

avatar

Moglo bi vas zanimati

Liga Prvaka | Hrvatska će imati dva predstavnika!

Hrvatska će sljedeće sezone imati dva predstavnika, a predstavljat će nas finalisti doigravanja za prvaka …

Denis Kuzmanić: “U Osijek idemo po potvrdu statusa prvoligaša!”

Malonogometni klub Torcida je proteklog vikenda doživio prvi poraz u Ligi za popunu 1.HMNL na …