Futsal.hr – nagradna igra | Osvojite SELECT loptu

CROfutsal.com i Futsal.hr online trgovina pružaju vam mogućnost predvidjeti rezultata današnje utakmice i uz malo sreće osvojiti SELECT futsal loptu. Futsal.hr je tehnički pokrovitelj CROfutsal online futsal magazina i prva specijalizirana trgovina za futsal na ovim prostorima gdje možete naći sve što vam može trebati od lopti i tenisica do opreme za dvorane, klubove itd.

Ono što trebate napraviti je “lajkati” stranicu najstarije specijalizirane online trgovine za futsal na ovim prostorima (www.facebook.com/futsal.hr) te u komentaru objave ove nagradne igre na njihovoj ili našoj (www.facebook.com/CROfutsal) facebook stranici dati svoje predviđanje za rezultat utakmice HRVATSKA – SLOVAČKA.

Ukoliko više čitatelja pogodi rezultat svaki čitatelj koji je pogodio rezultat dobiti će broj, a putem stranice rendom.org dobit ćemo sretni broj odnosno pobjednika nagradne igre.

Za sve one koji nemaju facebook profil omogućili smo također sudjelovanje u nagradnoj igri. Oni trebaju otići na stranicu našeg partnera (www.futsal.hr) i tamo se prijaviti na njihov newsletter te na adresu info@futsal.hr poslati svoj tip za rezultat. Sve tipove ćemo objaviti na facebook stranici prije same utakmice.

Nagradne igra traje do 18:30h odnosno do 18:00h za sve one koji neće glasati putem facebook- a.

Nadamo se da će ovo biti samo dio slavljeničke atmosfere radi direktnog plasmana na EURO i fešte u cijeloj futsal Hrvatskoj.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …