Hrvatska u studenom gostuje u Mađarskoj!

Gotovo 9 mjeseci nakon poslijednjeg nastupa, Hrvatska reprezentacija ponovno će se okupiti. Izabranici Mate Stankovića početkom studenog gostovat će u susjednoj Mađarskoj gdje će s domaćinom odigrati dva prijateljska susreta.
Hrvatska i Mađarska odigrat će dva prijateljska susreta u Zalaegerszegu. Prvi susret na rasporedu je 1.studenog, a uzvrat je već slijedećeg dana. Oba susreta na rasporedu su u 19:00 sati!
Hrvatska reprezentacija poslijednje je okupljanje imala u sklopu Europskog prvenstva u Srbiji. Natjecanje je Hrvatska zaključila remijem (2:2) s aktualnim europskim i svjetskim doprvakom Rusijom, nakon čega više nije bilo okupljanja.
Mađarska je također nastupila na EURO-u u Srbiji, te je poput Hrvatske natjecanje zaključila u skupini. Izabranici španjolskog stručnjaka Sita Rivere imali su težak zadatak, te su natjecanje u skupini s Ukrajinom i Španjolskom okončali bez osvojenog boda.
I Hrvatska i Mađarska nisu uspjeli ostvariti plasman na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiji. Hrvatska je razočarala u Osijeku gdje nije uspjela osigurati niti dodatne kvalifikacije, dok je Mađarska u “baražu” uvjerljivo poražena od Italije.
Poslijednje okupljanje Mađarska je imala krajem rujna kada je sudjelovala na “Turniru 4 nacije” u slovačkom gradu Humenne. Mađarska je slavila protiv Poljske (3:1) i Češke (4:3), te je usprkos porazu od domaćina (2:3) osvojila ovaj tradicionalni turnir.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Ivor Šuljić: “Pred nama je jako teška utakmica.”

Nakon što su u prva dva kola upisali dvije pobjede na gostovanjima momčad AFC Universitasa …

Niko Vukmir: “Mislim da ćemo svima biti neugodan protivnik!”

Nakon odlično odigrane utakmice protiv dubrovačkog Squarea, Futsal Pula susrest će se s trenutnim prvacima, …