Mićo Martić napustio klupu Alumnusa!

Mićo Martić više nije trener Alumnusa! Ovu ekskluzivnu vijest o odlasku s klupe trenera koji je zagrebačke “studente” senzacionalno vodio do naslova prvakaprošle sezone potvrdili su i na službenim stranicama kluba.
Zbog razilaženja u mišljenjima s vodstvom kluba, Mićo Martić napustio je klupu Alumnusa! Klupa aktualnog prvaka tako je ostala upražnjena samo 2 dana prije početka nove natjecateljske sezone, a kako doznajemo vođenje momčadi preuzet će dosadašnji Martićev pomoćnik Jakov Ungarov. Uz Miću Martića, sve trenerske dužnosti (mlađe kategorije) zbog istih je razloga napustio i Matija Đulvat, za kojeg ostaje za vidjeti da li će kao igrač ostati u klubu. Prijelazni rok je otvoren do karaja rujna…
Velik je ovo udarac za momčad Alumnusa koja prvenstvo otvara u subotu kod kuće protiv vrlo dobrog Osijeka. Ungarov je još lani u nekoliko navrata vodio momčad Alumnusa kada je Martić zbog raznih obveza bio odsutan, no odlazak karizmatičnog trenera zasigurno nije dobra stvar za momčad netom prije početka nove natjecateljske sezone.

Za stranice kluba izjavu je dao v.d. sportskog direktora Vlatko Brnić koji ne krije težinu situacije i trenutka u kojem se sve desilo no koji također ima povjerenja u klub i novog trenera Alumnusa.

Jakov Ungarov
Jakov Ungarov

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Ante Kraljević: “Do bodova možemo isključivo uz maksimalan angažman”

U petak nas očekuje dvoboj Osijeka i Vrgorca, momčadi koje u posljednje polako podižu formu, …

Josip Šalaj: “Dat ćemo sve od sebe da sva tri boda ostanu u Osijeku”

Osijek je nastavio svoj niz neporaženosti i u prošlom kolu na gostovanju kod Crnice. Osvrt …