Nikola Jelić i Josip Jurlina nominirani za godišnje nagrade Futsal Planeta

Renomirani međunarodni futsal portal futsalplanet.com objavio je nominacije za tradicionalne godišnje nagrade, koje taj magazin dodjeljuje od 2004.godine (s iznimkom 2005. i 2006.godine, kada nagrade nisu dodjeljivane). Riječ je o nagardi koja se dodjeluje u ukupno 10 kategorija, a nama su najzanimljivije dvije kategorije u kojima Hrvatska ima svoje predstavnike. Naime, Nikola Jelić je nominiran u kategoriji najboljeg arbitra, dok je Josip Jurlina nominiran u kategoriji najbolkeg mladog igrača.

Nikola Jelić prošle je godine osvojio ovu prestižnu nagradu, čime se pridružio Danijelu Janoševiću i Saši Tomiću koji su svojevremeno proglašavani najboljim arbitrima. 38-godišnji Jelić je prošle godine po prvi put nominiran za najboljeg suca, te je već u prvom izboru osvojio ovu prestižnu nagradu.

Slikovni rezultat za josip jurlina

Josip Jurlina bio je najbolji hrvatski igrač na prošlogodišnjem EURO-u U19-reprezentacija održanom u Latviji. Jurlina je predvodio mini-vatrene do senzacionalnog srebra, a naša je izabrana vrsta jedine poraze pretrpjela u skinini i u finalu protiv nedodirljive Španjolske. Jurlina je bio lider juniorske momčadi Splita koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka, a s uspjehom je nastupao i za seniorsku momčad. Prošlog je ljeta napustio Split i pristupio omiškom Olmissumu, s kojim se trenutno nalazi na vrhu prvoligaške ljestvice.

Nikoli Jeliću i Josipu Jurlini čestitamo na nominacijama, te im želimo mnogo sreće i uspjeha kako u ovom prestižnom izboru, tako i u nastavku njihovih karijera.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | MNK Knin objavio snimku klupske himne

U vrijeme kada je silom prilika natjecanje 2.HMNL-jug obustavljeno, zanimljiva vijest dolazi nam iz Knina. …

1. HMNL | AFCU se pobjedom maknuo sa zadnjeg mjesta!

U dvoboju 7. kola 1. HMNL koji ste mogli pogledati i na TV ekranima vidjeli …