Fabet kladionica

Poznat reprezentativni popis za Japan!

Nakon što ste na našim stranicama mogli pročitati najavu reprezentativnog okupljanja i puta u Japan, danas je i službeno objavljen popis igrača i članova stručnog stožera koji putuju u Japan.
Podsjetimo, prvotno je objavljen popis na kojem se našlo 17 igrača i 8 članova stručnog stožera, a kako je popis limitiran na ukupno 20 imena danas je objavljen konačan popis putnika. S popisa su otpali vratar Bilić, te igrači Capar, Pavić i Horvat, dok je od članova stručnog stožera otpao trener vratara Luca Chiavaroli. Na popisu za Japan tako su se našla slijedeća imena:

VRATARI:
Ivo Jukić (Split Tommy)
Žarko Luketin (Nacional)
Marin Stojkić (Murter Royal)

IGRAČi:
Goran Ugarković (Nacional)
Tihomir Novak (Nacional)
Josip Suton (Split Tommy)
Jakov Grcić (Split Tommy)
Franco Jelovčić (Split Tommy)
Kristijan Grbeša (Alumnus)
Saša Babić (Novo Vrijeme)
Maro Đuraš (Square)
Andrej Pandurević (Osijek Kelme)
Vedran Matošević (Pesarofano)

STOŽER:
Boris Durlen (čelnik delegacije)
Mato Stanković (izbornik)
Marinko Mavrović (trener)
Marin Smoje (trener)
Ivan Grgurev (doktor)
Branimir Anić (fizioterapeut)
Siniša Bačić (tajnik)

Doznajemo kako će u dogovoru s izbornikom ovu reprezentativnu akciju “preskočiti” Duje Bajrušović, Nikola Pavić je otpao zbog ozljede (prijelom kosti noge), dok je Matija Capar izostanak opravdao osobnim razlozima. Dario Marinović se nije našao ni na prvotnom popisu zbog obveza u klubu (Al Yarmouk) koji ga ne pušta na ovo okupljanje koje nije u UEFA-inom terminu, te stoga možemo ustanoviti kako Hrvatska putuje u Japan u oslabljenom izdanju!
Okupljanje reprezentacije je u subotu 13.12 u 14 sati u Zagrebu, gdje će se prije polijetanja za Japan odraditi 3 treninga. Reprezentativci će trenirati u dvorani Jelenovac u subotu popodne, te u nedjelju ujutro i popodne. U ponedjeljak je planiran polazak za Japan gdje su kako saznajemo rasprodane obe dvorane (Kobe i Tokyo), te nas nesumnjivo čeka pravi futsal spektakl o kojem ćete moći čitati na našim stranicama.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Raspored i delegiranje službenih osoba prve dvije utakmice finala

Futsal Pula i Novo Vrijeme igrat će u finalu doigravanja za prvaka Hrvatske! Sinoćnjim trijumfom …

Liga Prvaka | Hrvatska će imati dva predstavnika!

Hrvatska će sljedeće sezone imati dva predstavnika, a predstavljat će nas finalisti doigravanja za prvaka …