Predstavljamo „Idealnu momčad” netom završene sezone

U ponedjeljak smo objavili izbor za „Idealnu momčad” sezone 2019./2020., gdje ste na našim stranicama mogli glasovanjem sudjelovati u izboru. Jučer smo u 12:00 zaključili glasovanje, te smo pristupili prebrojavanju glasova. Naravno, na našu adresu pristigao je velik broj Vaših glasova, a u nastavku Vam donosimo pregled po pozicijama.

VRATAR: Žarko Luketin

U izboru za najboljeg vratara nije bilo puno dvojbi. Žarko Luketin premoćno je slavio ispred Savolainena i Baškovića. Luketin je ujedno dobio i najviše Vaših glasova od svih kandidata u ovom izboru. Bez ikakve dvojbe junaka Olmissumove titule velika većina Vas vidi i kao daleko najboljeg vratara prvoligaške scene.

ZADNJI IGRAČ: Igor Osredkar

Najneizvjesnija borba vodila se za poziciju zadnjeg igrača. U borbi za svaki glas na koncu je Igor Osredkar slavio s tek desetak glasova više od Stjepana Perišića. Spomenuti dvojac za naše čitatelje bio je gotovo pa jedina opcija na ovoj poziciji, što je na koncu i razumljivo s obzirom na njihovu kvalitetu i plasman klubova u netom završenoj sezoni.

LIJEVI BEK: Lucas Vinicius De Santana Brito

Sada već bivši igrač Novog Vremena Apfel premoćno je slavio na poziciji lijevog beka. Sjajni Brazilac zarazna osmijeha osvojio je naše čitatelje, koji su mu dali daleko više glasova od Bajrušovića i Postružina, najbližih konkurenata u ovom izboru.

DESNI BEK: Matej Horvat

Na poziciji desnog beka najviše Vaših glasova dobili su klupski suigrači Matej Horvat i Valerije Jurić. Horvat je na koncu odnio tijesnu pobjedu, a spomenimo i kako su uz spomenuti dvojac zavidan broj Vaših glasova dobili Čekol i Pulinho.

PIVOT: Luka Suton

Luka Suton dobio je najviše Vaših glasova na poziciji pivota. Hrvatski reprezentativac slavio je ispred Olmissumova Nikole Pavića, Luke Perića iz Splita i Davida Mataje iz Uspinjače Gimke.

TRENER: Duje Maretić

Daleko najviše Vaših glasova kao trener dobio je Duje Maretić. Kreator Olmissumova naslova očekivano je slavio ispred Koraba Morine i Tea Strunje.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Remi Geniusa i Murtera, prva pobjeda Hajduka

Jučer su odigrana dva susreta 7.kola 2.HMNL-jug. U podskupini “A” Murter je na splitskim Gripama …

IZ SVIJETA | Marinović i J.Suton strijelci u pobjedama svojih momčadi

Hrvatski reprezentativci i ovog su vikenda odigrali zapažene uloge u novim pobjedama svojih momčadi. Dario …