Reprezentacija | Okupljanje za EURO

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5695431565391555793,12,576,center]

Prisustvovali smo prvom sastanku okupljanja za EURO 2012 koje se igra u Splitu i Zagrebu. Već smo pisali o planovima i rasporedu no sada smo bili prisutni prvom govoru izbornika reprezentacije, gospodina Stankovića, koji je ispred stručnog stožera položio sve karte na stol i iskreno rekao sve ono što treba reći svima i pojedincima u reprezentaciji. Govor je po nama bio potpuno iskren i bez okolišanja u kojem je izbornik pozvao na samodisciplinu, odgovornost i svjesnost o važnosti dana koji slijede. Ponovio je i raspored o spavanju u ponoć, buđenje u 8:30, doručak 08:45 te prvi trening u 10:00h u SD Sutlinska vrela. Već popodne reprezentacija odlazi iz hotela Laguna u Novigrad gdje će imati fazu priprema nakon kojih slijedi utakmica protiv reprezentacije Rusije.

Od aktualnosti izdvajamo činjenicu da Penava ipak neće kandidirati za EURO. Naime nakon što je nakon intervjua za CROfutsal razgovarao sa izbornikom i nakon što mu je ovaj dao priliku da igra za reprezentaciju on se na večerašnjem sastanku zahvalio izborniku i suigračima no radi ozljede leđa se ispričao i odustao od nastupa.

Luketin, Bogdanović i Banić također su upitni dok je Bajrušević pozvan u reprezentaciju unatoč ne igranju na posljednjim pripremnim utakmicama. Naime kao što znamo on je imao opravdani razlog u obliku straha od letenja te sada konkurira za igranje na EURO-u.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

UEFA Futsal EURO 2022. | Ždrijeb skupina u 18:00 sati

Danas će su u nizozemskom Zeistu održati ždrijeb skupina Europskog prvenstva. Prvo je to izdanje …

EURO 2022. | Hrvatska u drugoj jakosnoj skupini ždrijeba!

Od 19. siječnja do 6. veljače u Nizozemskoj će se održati Europsko prvenstvo, prvo izdanje …