Aktualno

Saša Tomić i Nikola Jelić sude finale UEFA Futsal Lige prvaka!

Sjajne vijesti za hrvatski futsal dolaze nam iz Barcelone. Hrvatski sudački par Saša Tomić i Nikola Jelić sudit će dvoboj finala UEFA Futsal Lige prvaka između ElPozo Murcie i Barcelone! Vijest je jučer dobila službenu potvrdu, te će naš sudački dvojac drugu godinu u nizu suditi finalni susret najelitnijeg klupskog futsal natjecanja.

Još prije 3 dana pisali smo o sudjelovanju našeg sudačkog dvojca na završnom turniru UEFA Futsal Lige prvaka, a nakon što su u polufinalnim dvobojima bili delegirani kao treći i četvrti sudac vjerovali smo da će Tomić i Jelić biti delegirani za nedjeljno finale. Nikoli Jeliću ovo je drugo sudjelovanje na završnom turniru UEFA Futsal lige prvaka, te ujedno i drugo finale. Saša Tomić je pak već standardno ime na završnom turniru najelitnijeg klupskog natjecanja. Ovo mu je čak šesto sudjelovanje na završnom turniru, te peto uzastopno finale, što dovoljno govori o ugledu i rejtingu koji Tomić uživa u međunarodnoj sudačkoj organizaciji.

Delegiranje Saše Tomića i Nikole Jelića za finale UEFA Futsal Lige prvaka veliko je priznanje za HNS, hrvatski futsal i hrvatsku sudačku organizaciju na čelu s Edijem Šunjićem i Ivanom Novakom. Našim arbitrima želimo mnogo sreće i uspjeha u karijeri, te da na međunarodnoj sceni u najboljem svijetlu predstavljaju hrvatski futsal.

 

16:00 UTAKMICA ZA 3.MJESTO KPRF – Tyumen
20:00 FINALE Barcelona – ElPozo Murcia

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Održana izborna skupština Kijevo Knina

U prostorijama dvorane “Lovre Monti” jučer je održana redovna izborna skupština Kijevo Knina. Izabrano je …

Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan …