“Slučaj Zoković” | Nacional se učlanio u HNK Hajduk i odgovorio HNS-u!

Nakon što je HNS objavio razloge smjene Ive Zokovića s mjesta člana Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, nije se dugo čekao odgovor iz aktualnog prvaka i velikog rivala Split Tommyja, zagrebačkog Nacionala.
Zagrebačka je momčad na putu za Dubrovnik, gdje sutra gostuju u sklopu 13.kola 1.HMNL, svratila u Split, te se na Poljudu učlanila u HNK Hajduk. Ostvarili su Zagrepčani tako ono što su i najavili u znak podrške Ivi Zokoviću te kao znak otpora HNS-u. Na Poljudu su ih dočekali predstavnici MNK Split Tommy; predsjednik Ivo Zoković, dopredsjednik Zoran Mamić i izvršni direktor Milan Čagalj, kao i predsjednik HNK Hajduk Marin Brbić, trener Damir Burić, te nekoliko igrača i članova stručnog stožera.
Iz Nacionala su reagirali i na HNS-ovo priopćenje za medije u kojem obrazlažu razloge smjene Ive Zokovića. Odgovor iz Nacionala Vam prenosimo u cijelosti:

“Ovaj članak sa ovoliko laži i neistina nije mogao napisati čovjek zdravog razuma, pa krenimo redom.
Sramota je da HNS misli da mi ovu situaciju koristimo za vlastite interese jer mi ulažemo svoje novce i želimo jednakost među jednakima. Ne mogu miševi kolo voditi.
Što se tiče gospodina Stipe Andrijaševića, pa kakve on ima veze sa futsalom osim što se okrenuo prtoiv Hajduka u NSSDŽ. Od svih Hajdukovih legendi uzmete onoga koji nesmije doći u Hajduk. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.
Što se tiče mjesta u komisiji za člana Split Tommya koje im je ponuđeno, to je upravo ono o čemu pričamo od početka. Mjesto dotičnom gospodinu u Komisiji za futsal HNS-a ponudio je izbornik Mate Stanković i ovaj ga je odbio. Pa tko je Mate Stanković da slaže kadrovsku kružaljku u Komisiji? O čemu mi pričamo sve ove dane, o tome kako je Mate Stanković sve izrežirao. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.
Što se tiče obećanja Ive Zokovića oko sponzora lige, činjenica je da je organiziran sastanak čelnog čovjeka saveza sa splitskom tvrtkom Tommy i upravo je savez odbio tu suradnju za sponzorstvom prve lige. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.
Što se tiče lopti, svima je jasno da su lopte sponzorski riješili naše kolege iz klubova prve lige a u HNS-u nitko niti nezna kako se zove čovjek koji sve te lopte donira. Da gospodine Pacak, pamentome dosta.
Što se tiče organizacije u futsalu za žene, glavni teret organizacije sva tri turnira odradili su Ivo Zoković i Romeo Čižmešija sa organizatorima u Zadru, Poreču i Zagrebu. Dakle tog famoznog Antonia Pavovića nikad nitko nije vidio na kilometar blizu iste te organizacije turnira za žene. Da gospodine Pacak, pametnome dosta.
Što se tiče naših frustracija oko neimenovanja našeg člana u Komisiju, tu se netko opasno zaigrao. Nacionalu je posljednjih dana nuđemo mjesto u komisiji i to “opet” preko Mate Stankovića i preko gospodina Borisa Durlena. Iz Nacionala smo im se zahvalili na tome i mailom obavijestli HNS da nas takva komisija ne interesira. Gospoine Pacak, nas ne pucaju frustracije kao tebe jer smo ponosni na svoj klub i njegove rezultate a upravo je ovo priopćenje u ime HNS-a pisao isfrustrirani bolesnik. Da gospodine Pacak, pametnome dosta i upravo ste vi jedan veliki isfrustrirani bolesnik koji manipulira sa javnišću a i sami ste svjesni da ste odavno izgubili svaku vjerodostojnost.
A kadrovsko jačanje komisjje je nešto što graniči sa zdravim razumom.
Gospodine Pacak, iznjeli ste niz laži i neistina, može vas biti sram zbog svega iznesenog. Obmanjujete javnost kako bi pljuvali po nama, zato Vma poručujemo da doma liječite koplekse sa najmilijima. Od tamo ste ih i donijeli. Sramota.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duje Dragičević: “Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica!”

Vrgorac na otvaranju sezone raspored nije „mazio“ te je u prva tri kola na svom …

Vlado Andrijašević: “Protiv Vrgorca želimo prekinuti negativan niz.”

Crnica u subotu na Baldekinu igra protiv uvijek neugodnog Vrgorca, koje možemo nazvati iznenađenjem dosadašnjeg …