18.9 C
New York
spot_img
spot_img

Teo Strunje više nije trener Novog Vremena!

Objavljeno:

Pet prvenstvenih kola bilo je dovoljno za prvu smjenu na kormilu jednog od prvoligaša. Teo Strunje više nije trener Novog Vremena Apfel! Vijest je to koju je objavio klub na svojim službenim stranicama, a koju Vam prenosimo u nastavku.

Nakon osvajanja neslužbenog superkupa u Vrgorcu mnogi su s optimizmom gledali na Novo Vrijeme po pitanju prvoligaške sezone. Na spomenuti trijumf u superkupu nadovezala se i pobjeda na startu prvenstva u Vrgorcu, no bila je to i posljednja pobjeda Makarana. U naredna 4 susreta Novo Vrijeme je ostvarilo poražavajući učinak od 2 poraza i 2 remija. Rezultati su to koji nisu zadovoljili apetite Uprave kluba, te je danas vodstvo Makarana pokazalo “palac dolje” Strunji.
Za očekivati ej da će uz sportskog direktora Borislava Vukovića momčad na gostovanju u Sesvetama voditi “vojnik kluba” Armando Škorlić, a imenovanje novog trenera prema objavi kluba očekuje se tijekom idućeg tjedna.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave