Fabet kladionica

Trofej CROfutsal | Predstavljamo sastav novinarskog žirija

U ponedjeljak smo otvorili glasovanje za “Trofej CROfutsal” – izbor za najboljeg igrača Hrvatske u 2021. godini. Riječ je o šestom po redu izboru za najboljeg futsal-igrača Hrvatske, gdje o najboljem igraču odlučuju stručni žiri, novinarski žiri, te naši čitatelji. CROfutsalov izbor najboljeg futsal-igrača Hrvatske iz godine u godinu podržavaju i brojni renomirani mediji, a izbor je podržao i HNS koji je na svojim službenim stranicama proteklih pet godina objavljivao vijesti o rezultatima izbora, kao i o dodjeli priznanja najboljima.
Danas Vam predstavljamo članove novinarskog žirija, koji ove godine ima 10 članova. Riječ je mahom o dobro poznatim imenima koji iz tjedan u tjedan izvještavaju sa futsal terena, a njihov sastav Vam donosimo u nastavku.

NOVINARSKI ŽIRI (abecednim redom):

Arena Sport Arena Sport wiki | TheReaderWiki Andrija Cmrečnjak
CROfutsal CROfutsal | Grafički elementi – CROfutsal Jerko Šimac
Dubrovačka televizija Može biti slika sljedećeg: tekst Davor Lopin
Germanijak Portal logo Niko Rukavina
HNTV Hrvatska nogometna televizija Anđelko Kecman
HRT-radio HRT - Hrvatski Radio Label | Releases | Discogs Ivan Perdijić
Slobodna Dalmacija Datoteka:Slobodna Dalmacija Logo.svg – Wikipedija Mate Primorac
Sportklub Datei:Sportklub Logo.svg – Wikipedia Vedran Babić
Sportske novosti Sportske novosti-SN - Photos | Facebook Ivica Javorčić
Telegram Telegram.hr - Posts | Facebook Bernard Jurišić

 

Andrija Cmrečnjak novo je ime u našem novinarskom žiriju. Riječ je o novinaru ArenaSport televizije, koji nam kroz televizijske prijenose donosi utakmice 1.HMNL na naše TV-ekrane. Uz Cmrečnjaka u sastavu novinarskog žirija još su dva nova imena. Ivan Perdijić novinar je Hrvatskog radija koji prati futsal na dalmatinskim parketima, dok je Mate Primorac iskusni sportski novinar koji godinama prati futsal, a u našem žiriju predstavlja Slobodnu Dalmaciju. Proteklih nekoliko sezona ovaj renomirani dalmatinski dnevnik u našem je izboru predstavljao Vedran Babić koji ove godine zastupa SportKlub. Niko Rukavina također je dobro nam znano ime. Nekadašnji novinar HRfutsal-a u našem je novinarskom žiriju kao predstavnik Germanijaka. Bernard Jurišić dobro je znano ime sportskog novinarstva. Riječ je o kolumnistu Telegrama koji je od prošle godine član našeg novinarskog žirija. Ivica Javorčić iz Sportskih novosti od prvog izdanja našeg izbora član je novinarskog žirija, kao i poznati dubrovački novinar Davor Lopin. Naravno, ni ovogodišnji izbor ne može proći bez Anđelka Kecmana, novinara HNTV-a i urednika specijalizirane emisije o futsalu “4 plus 1”. Devet je to članova novinarskog žirija kojima valja dodati našeg urednika koji je ujedno i osnivač ovog izbora.

Podsjećamo još jednom da je od prekjučer otvoreno glasovanje za naše čitatelje, a ukoliko niste glasali za svoje favorite možete to obaviti OVDJE.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Poznati su termini 1. kola SuperSport 1.HMNL

Poznati su termini svih susreta 1. kola nove prvoligaške sezone. Sezonu na splitskim Gripama gradskim …

Novo Vrijeme novom pobjedom protiv Olmissuma izborilo finale Superkupa!

U reprizi prošlosezonskog polufinala doigravanja Novo Vrijeme je još jednom slavilo protiv Olmissuma izborivši tako …