Završen Futsal kamp MNK Split 2012

Futsal kamp MNK Split 2012

U Zaostrogu je  završen prvi Futsal kamp u organizaciji MNK SPLIT i FUTSAL AKADEMIJE na kojem je sudjelovalo 35 djece iz Slovenije, BiH, Istre, Knina, Požege, Splita, Korčule i ostalih dijelova Hrvatske. Djeca su imala priliku 6 dana trenirati sa trenerima kadeta i juniora MNK Split Ivom Jukićem i Marinom Pejovskim isto kao i s trenerima-gostima Nikolom Tomičićem i izbornikom Hrvatske Matom Stankovićem.

Obavezna 2 treninga dnevno, teoretska predavanja, vožnje kajacima i svakodnevno kupanje na plaži udaljenoj nekoliko metara od terena i hotela bili su garancija za smiješak na licu djece koja su nadamo se tek početak jednog projekta koji bi trebao velikim dijelom pomoći u upoznavanju djece s ovim sportom isto kao i razvoju i onih koji se već bave ovim sportom.

Kako se kamp pokazao kao pun pogodak već sada je krenula organizacija za sljedeću godinu kada bi cijela infrastruktura hostela Eklata trebala na 6 dana biti pretvorena u futsal kamp za 130 djece sa cijelim nizom trenera iz Hrvatske i inozemstva.

U nastavku pogledajte foto galeriju sa kampa:

[mudslide:picasa,0,crofutsal,5765774584556099841]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Jako

JAKO SPORT tehnički sponzor CROfutsal magazina!

CROfutsal magazin Vam s ponosom predstavlja novog tehničkog sponzora. To je tvrtka JAKO SPORT, jedan …

VIDEO | Dario Marinović u CROfutsal podcastu

U ponedjeljak smo snimali novi CROfutsal Podcast u kojem je gost bio hrvatski reprezentativac i …