MNK Lika šport odustala od natjecanja u 2.HMNL – Zapad

Danas nam je na mail adresu stigao Bilten br.5, a novost u njemu je da se MNK Lika šport izbacuje iz natjecanja jer je neopravdano izostala sa dvije utakmice stalnog natjecanja 2.HMNL-Zapad, a utakmicu koju je trebala odigrati do 15.11.2103. sa Lošinjem također neće odigrati. Donosimo Vam dio iz Biltena br.5 u kojem se navodi razloga izbacivanja MNK Like šport iz natjecanaj u 2.HMNL-Zapad:

 
Temeljem članka 56. Pravilnika o nogometnim natjecanjima utakmica MNK “Lika šport” – MNK “Grobnik”  registrira se rezultatom 0:3 (par forfe), zbog neopravdanog nedolaska na utakmicu momčadi iz Gospića.

Temeljem članka 63. Pravilnika o nogometnim natjecanjima smatra se da je seniorska momčad MNK „Lika šport“ odustala od daljnjeg natjecanja jer je neopravdano izostala sa dvije utakmice stalnog natjecanja 2 HMNL zapad (2.kolo MNK „Albona“ – MNK „Lika šport“ i 4.kola MNK „Lika šport“ – MNK „Grobnik). Odluka je donesena na temelju pisanih priopćenje od strane MNK „Lika šport“.

Temeljem članka 61. stavak 2 Pravilnika o nogometnim natjecanjima sve dosadašnje utakmice MNK „Lika šport“ smatrat će se kao da nisu odigrane, a naredne po rasporedu neće se registrirati po službenoj dužnosti 3:0 u korist njihovih protivnika.

Temeljem članka 63. Pravilnika o nogometnim natjecanjima MNK „Lika šport“ prijavljuje se Disciplinskom sucu 2.HMNL zapad.

Protiv ove odluke klub ima pravo žalbe u skladu s Propisima HNS-a.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

Richardinho igrač godine u LNFS-u

Richardinho igrač Intera proglašen je najboljim igračem LNFS-a za sezonu 2013/2014 . Portugalski reprezentativac time …

Kristijan Postružin u LNFS-u

Mladi igrač Alumnusa potpisao je za LNFS klub Santiago Futsal. Tako ćemo u najjačoj ligi …