Fabet kladionica

Marketing

Ekonomska kriza u kojoj se nalazimo nameće nove standarde i trendove u svim aspektima poslovanja pa tako i u marketingu.

CROfutsla online futsal magazin želeći se odvojiti od standardnog načina reklamiranja na internetu i ponuditi oglašivačima najbolji omjer uloženog i dobivenog pokrenuo je novi vid oglašavanja na CROfutsal portalu. Umjesto zastarjelog načina u kojem svaki oglasni prostor  ima svoju cijenu i koji se ponaša na način jumbo plakata uveli smo prilagođeno oglašavanje.

Kako djeluje prilagođeno oglašavanje? U svojoj biti jednostavno, naime razmišljajući o tome što oglašivači zaista žele i na koji način najbolje ih reklamirati zaključili smo kako svako oglašavanje mora biti prilagođeno upravo potrebama toga oglašivača od kojih svaki ima neku svoju viziju i svoje potrebe za proizvod ili usluge koje reklamira.

Oglašivač često tek nakon prvih povratnih informacija može znati koliko je njegova kampanja uspješna i što treba napraviti kako bi bila još bolja. Nakon toga želi da si i oglašavanje dinamično prilagodi novim zahtjevima kako bi traženi učinak kampanje bio maksimalno učinkovit.

U prilagođenom oglašavanju sam oglašivač daje svoju viziju oglašavanja i marketinga te nudi svoj budžet. CROfutsal tim tada priprema jedinstvenu ponudu u kojoj nudimo oglasni prostor, usluge, plaćene oglase i sve druge načine oglašavanja iz naše ponude kao dio paketa izrađenog za svakog oglašivača ponaosob. Naravno u toku pregovora zahtjevi i ponuda se dodatno “uštimavaju” kako bi na kraju dobili sporazum u kojem oglašivač dobiva najbolje za svoj uloženi novac.

Budite uvjereni da ukoliko postoje realni zahtjevi s vaše strane da ćemo znati im se prilagoditi na obostrano zadovoljstvo.

Novim i nearfirmiranim oglašivačima nudimo posebne popuste za prvu godinu oglašavanja kako bi pomogli u razvoju i afirmiranju oglašivača na tržištu.

Uvjerite se u jednostavnost ovakvog modela oglašavanja i zatražite neobaveznu ponudu: admin@crofutsal.com

 

 

 

 

Leave a Reply