Najam oglasnog prostora

OPĆENITO O PORTALU CROFUTSAL

CROfutsal online futsal magazin najstariji je i najveći medijski projekt u Hrvatskoj i regiji posvećen futsalu. S radom smo započeli sada već daleke 2005. godine kao projekt skupine entuzijasta koji su odlučili prekinuti potpuni nedostatak informacija o futsalu (malom nogometu) koji je tada vladao u Hrvatskoj.

Tokom godina stekli smo široki krug čitatelja, suradnika i prijatelja portala kojima je CROfutsal postao mjesto dobivanja informacija, ali i mjesto učenja i druženja sa ljudima koji dijele ljubav prema ovom sportu.

S ponosom možemo gledati na godine rada i truda, uspona i padova, lijepih i ne tako lijepih sportskih trenutaka koje smo proživljavali prateći ovaj sport.

Našu ljubav i pogled na ovaj sport prepoznali su svi istinskih ljubitelji ove igre koji znaju da nismo samo novinari, fotografi i izvjestitelji nego i istinski zaljubljenici u ovoj sport. Mi im to nastojimo vratiti što boljim prilozima, člancima i ostalim sadržajem posvećenim futsalu cijelo vrijeme pazeći na naš makro plan, a to je razvoj futsala kao sporta u Hrvatskoj i našoj regiji.

Kada smo započinjali rad na ovom portalu pronaći informaciju o utakmici 1. HMNL ili reprezentacije bilo je praktično nemoguće. Danas je “vijest od sinoć” stara vijest, a za tu činjenicu dobrim dijelom zaslužan je portal na kojem se upravo nalazite.

Stoga vas pozivamo da budete sponzor ovog portala kako biste vezali ime vaše tvrtke i/ili brenda uz ime CROfutsal online futsal magazina jer time ćete dobiti reklamu koju će vidjeti cijela futsal Hrvatska, ostvarit ćete konkretne marketinške učinke, a istovremeno sponzorirati razvoj ovog sporta kroz najveći futsal medijski projekt – CROfutsal online futsal magazin.

Prema brojevima oglasnih prostora cijene su slijedeće:

 

 • CROfutsal
 • Oglas 1
 • Oglas 2
 • Oglas 3
 • Oglas 4
 • Oglas 5
 • Oglas 6
 • Oglas 7
 • Oglas 8
 • Plaćeni članak
 • Besplatni oglas
CJENIK OGLAŠAVANJA NA PORTALU CROFUTSAL ZA PERIOD OD 12 MJESECI ZA SEZONU 2020/2021
20.000,00 kn

“Oglas 1” je najatraktivniji prostor za oglašavanje na CROfutsal online futsal magazinu.

Kako je prostor oglasa na vrhu svake stranice portala osigurana je izuzetna vidljivost i uočljivost.

“Oglas 1″ je veličine 1045 x 160 piksela.

Korisnik paketa “Oglas 1″ dobiva i reklamni prostor iznad svakog članka veličine 600 x 100 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 1“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 1″ ima pravo 6 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 1″ ima pravo na tri banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa. Naručitelj ima pravo i na 8 članaka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 15 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

12.000,00 kn

“Oglas 2” je jedan od najatraktivnijih prostora za oglašavanje na CROfutsal online futsal magazinu.

Kako je prostor oglasa na početnoj stranici ispod dijela portala na kojem se prikazuju pet najnovijih članaka osigurana je izuzetna vidljivost samog oglasa.

“Oglas 2″ je veličine 660 x 200 piksela.

Korisnik paketa “Oglas 2″ dobiva i reklamni prostor ispod svakog članka veličine 600 x 100 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 2“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 2″ ima pravo 5 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 2″ ima pravo na tri banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa. Naručitelj ima pravo i na 6 članaka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 12  fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

10.000,00 kn

“Oglas 3” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Kako je prostor oglasa na vrhu desnog stupca odmah pored prostora na kojem se prikazuje pet najnovijih članaka osigurana je izuzetna vidljivost samog oglasa.

“Oglas 3″ je veličine 310 x 530 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 3“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 3″ ima pravo 5 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 3″ ima pravo na tri banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa.

Naručitelj ima pravo i na 5 članaka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

6.000,00 kn

“Oglas 4” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Kako je prostor oglasa pri vrhu desnog stupca odmah u kutu prostora na kojem se prikazuje pet najnovijih članaka osigurana je izuzetna vidljivost samog oglasa.

“Oglas 4″ je veličine 300 x 200 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 4“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 4″ ima pravo 4 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 4″ ima pravo na dva banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa.

Naručitelj ima pravo i na 4 članka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

5.000,00 kn

“Oglas 5” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Ovaj prostor se nalazi nešto niže u samom desnom stupcu no njegova vidljivost je velika radi same koncepcije početne stranice koja navodi čitatelja na pregled cijele početne stranice te velike površine samo oglasa.

“Oglas 5″ je veličine 300 x 300 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 5“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 5″ ima pravo 4 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 5″ ima pravo na dva banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa.

Naručitelj ima pravo i na 3 članaka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

4.000,00 kn

“Oglas 6” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Ovaj prostor se nalazi nešto niže u samom desnom stupcu no njegova vidljivost je velika radi same koncepcije početne stranice koja navodi čitatelja na pregled cijele početne stranice te veće površine samo oglasa.

“Oglas 6″ je veličine 300 x 200 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 6“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 6″ ima pravo 3 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 6″ ima pravo na dva banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji koji će se rotirati na način i u intervalima koji poželi sam korisnik oglasa.

Naručitelj ima pravo i na 2 članka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

3.000,00 kn + PDV

“Oglas 7” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Ovaj prostor se nalazi nešto niže u samom desnom stupcu no njegova vidljivost je velika radi same koncepcije početne stranice koja navodi čitatelja na pregled cijele početne stranice.

“Oglas 7″ je veličine 300 x 100 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 7“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 7″ ima pravo 2 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 7″ ima pravo na jedan banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji.

Naručitelj ima pravo i na 2 članka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

2.000,00 kn

“Oglas 8” nudi Vam prostor za oglašavanje u desnom stupcu CROfutsal online futsal magazina.

Ovaj prostor je pri dnu portala i od Oglasa 7 razlikuje se jedino prema položaju na samom portalu.

“Oglas 8″ je veličine 300 x 100 piksela.

Unutar tog prostora korisnik paketa “Oglas 8“ ima pravo staviti oglas prema vlastitom nahođenju kako bi reklamirao svoju uslugu i/ili proizvod. *

Korisnik paketa “Oglas 8″ ima pravo 1 puta u godini zamijeniti svoj oglas drugim oglasom. CROfutsal tim će se pobrinuti za postavljanje oglasa na portal dok grafičku pripremu šalje naručitelj oglasa.

Korisnik paketa “Oglas 8″ ima pravo na jedan banner oglasa u prostoru veličine prema gore navedenoj specifikaciji.

Naručitelj ima pravo i na 2 članaka tokom trajanja ugovora ovisno o paketu u kojem će predstaviti svoje usluge i/ili proizvode. Svaki članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji.

Tokom trajanja ugovora o oglašavanju CROfutsal će se brinuti o funkcioniranju oglasa i cijelog portala, a svaki mjesec naručitelj će dobivati statističke izvještaje o posjećenosti portala.

200,00 kn

Plaćeni članak je, kako mu i ime sugerira, način oglašavanja u obliku članka kojim ćete izvijestiti naše čitatelje o svom proizvodu, usluzi, turniru ili ligi.

Ukoliko uplatite 4 plaćena oglasa peti ćete dobiti besplatno.

Svaki plaćeni članak može sadržavati do 2000 riječi i 10 fotografija u fotogaleriji

BESPLATNO

CROfutsal online futsal magazin već više od 15 godina radi na promicanju futsala pogotovo kod mladih. Iz tog razloga nudimo svim turnirima i ligama za mlađe kategorije te školama futsala besplatno oglašavanje na našem portalu.

Također sve seniorske lige i turniri čiji ukupni prihod ide u humanitarne svrhe pozivamo da nam se obrate jer će od nas dobili besplatnu medijsku podršku za svoj projekt.

 

* Sve iskazane cijene su za oglašavanje na 12 mjeseci
* U cijene nije uključen PDV jer Udruga za promicanje malog nogometa – CROfutsal nije u sustavu PDV-a  Prijava za oglas:

  * Prijava nije obaveznog karaktera i služi prvom kontaktu i dogovoru oko detalja oglašavanja

  Paket oglašavanja za koji ste zainteresirani:
  Oglas 1Oglas 2Oglas 3Oglas 4Oglas 5Oglas 6Oglas 7Oglas 8Plaćeni članakBesplatno

  Ime i prezime kontakt osobe:

  Broj telefona kontakt osobe:

  Adresa elektronske pošte (email) kontakt osobe:

  Malo informacija o vama vašem proizvodu/usluzi koju biste reklamirali: