PR oglas | Novosti iz NC Šalata

Naš partner NC Šalata predstavio je ovih dana niz novosti vezanih uz svoj rad. Za početak njihova stranica www.nc-salata.hr je doživjela potpuni redizajn tako da ćete sada na još bolji način moći pratiti sve što se dešava na i oko terena ovog centra. To će itekako bi potrebno ako se zna da od 01.04.2015 godine počinju rekreativne malonogometne lige:

futsal-liga-grada-zagreba-660–       Liga Managera

–       Liga Velesajam

–       Futsal Liga (4+1) – PRIJAVE U TIJEKU

–       Liga Javne uprave, Financija i Sindikata

–       Liga Veterana Over 33

–       Studentska futsal liga

–       Ženska liga

Neki od razloga za sudjelovanje u ligama NC Šalate su slijedeći: odlična atmosfera i ambijent, nagrade u vrijednosti od 10.000 KN, 4 terena, nova umjetna trava i futsal podloga, sistem 5+1 ili 4+1 i akumulirani prekršaji, grijane svlačionice, besplatan parking, vrhunska oprema, ugostiteljske usluge i igranje utakmica po vašim željama termina (radnim danom ili vikendom).

TRENUTNO SU OTVORENE PRIJAVE ZA FUTSAL LIGU GRADA ZAGREBA, a momčad možete prijaviti na info@nc-salata.hr ili na 097 796 8306 do 28.03.2015. broj mjesta u pojedinim ligama je ograničen zato požurite s prijavama. Prošle sezone na terenima NC Šalata natjecalo se preko stotinu momčadi!

Ukoliko imate svoju ekipu i ne želite se natjecati u spomenutim ligama za ekipu iz NC Šalata i to nije problem, jednostavno se prijavite na navedene kontakte i ostvarite EXTRA ponuda za najam terena u NC Šalata. Upite za slobodne termine šaljite na info@nc-salata.hr ili nazovite 098 276 444.
Za one koji žele iskoristiti prostore NC Šalata za oglašavanje pred preko 7.200 posjetitelja/korisnika centra svaki tjedan (manageri i poduzetnici, profesionalni nogometaši, suci i delegati, studenti, djeca i navijači) u NC Šalata imaju ponudu i za njih:

  • Izrada oglasa dimenzije 4,5 x 5 m = 4.500kn + PDV
  • Cijena za godišnje oglašavanje = od 22.300 do 48.700kn + PDV

 

DOBRO DOŠLI

[mappress mapid=”41″]

 

POŠALJITE UPIT

[contact-form-7 404 "Not Found"]

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.