Fabet kladionica

Cacau produljio ugovor s reprezentacijom Kuvajta!

Slavni brazilski stručnjak i jedan od ponajboljih trenera današnjice Ricardo Sobral Cacau produljio je vjernost reprezentaciji Kuvajta potpisavši novi ugovor do ljeta 2021.godine!

Fotografija Futsalplanet.com.

 

Cacau je od 2010. do 2012.godine bio pomoćnik Tomaša Neumanna na klupi Češke, a malotko danas zna da je 2011.godine Cacau i nastupio kao igrač za Češku, gdje je ostvario velik trag kao igrač, a kasnije i kao trener u Chrudimu. Od 2013.godine Cacau paralelno vodi reprezentaciju Kazahstana i Kairat, gdje bilježi izuzetne rezultate i postaje jedan od najcjenjenijih stručnjaka današnjice. Tijekom EURO-a u Sloveniji 2018.godine Cacau je objavio kako su mu to poslijednje utakmice na klupi kazahstanske reprezentacije, kao i da na kraju sezone napušta klupu Kairata. Prije godinu dana objavljeno je kakao preuzima reprezentaciju Kuvajta s kojom je u prvoj godini bilježio vrlo dobre rezultate, te je nastavak suradnje logičan epilog na putu ka napredku ove (kada je u pitanju futsal) egzotične reprezentacije.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …