Divisione Calcio a 5 | Pregled 2.kola

Proteklog vikenda odigrani su susreti 2.kola talijanskog prvanstva, a Lazio jedini nakon 2 odigrana kola ima stopostotni učinak. Luparense i Fabrizio Corigliano će pak svoj susret odigrati naknadno zbog nastupa Luparensea na UEFA Futsal Cupu u Kragujevcu.

CROfutsal Divisione Calcio A5 logo

REZULTATI 2.KOLA:
Futsal Città di Sestu – Asti = 3:3
Lazio – Rapidoo Latina = 6:1
Pescara – Napoli = 5:1
Real Rieti – Kaos Futsl = 5:4
Luparense – Fabrizio Corigliano Calabro = odgođeno
Acqua&Sapone Emmegross je slobodan

U prvom susretu 2.kola Città di Sestu i Asti su odigrali 3:3, što je i najpravedniji ishod s obzirom na viđeno. Susret je to u kojem je domaćin uvijek stjecao prednost, no gosti su se uvijek brzo vraćali. Nurchi je već u 1.minuti doveo domaćina u vodstvo, a Torras u 6.minuti vraća stvari na početak. Do odmora su zabili Rocha s jedne i Fortino s druge strane. Rocha je u 28.minuti doveo domaćina u novo vodstvo, a konačan omjer postavio je Bocao u 36.minuti.
U drugom susretu Lazio je potpuno nadigrao Rapido Latinu i slavio s uvjerljivih 6:1! Paulinho i Marquinho donose domaćinu 2:0 na odmoru, a u nastavku su još zabili Marquinho, Duarte, Corsini i Mentasti. Za goste je na 3:1 privremeno smanjio Battistoni.
Rezultatski najneizvijesniju utakmicu odigrali su Real Rieti i Kaos Futsal. Crema (2) i Zanchetta donose domaćinu 3:0, no Bertoni do odmora smanjuje na 3:1! Davi je u nastavku ponovno vratio domaćinu uvjerljivu prednost, no gosti se golovima Ferreire vraćaju na 4:3 na isteku 34.minute! Zanchetta u 37.minuti donosi Rietiju 5:3, no Coco golom u 39.minuti ipak čini završnicu uzbudljivom. Video-sažetak ovog susreta Vam donosimo u nastavku.
Pescara je upisala uvjerljivu pobjedu pobjedivši iznenađujuće uvjerljivo Napoli rezultatom 5:1! Dugo smo čekali na prvi gol, a Nicolodi u 14.minuti postiže jedini gol u 1.poluvremenu. Botta u 24.minuti donosi gostima izjednačenje, no u završnici Pescara ipak dolazi do uvjerljive pobjede. Nicolodi je iz penala u 33.minuti zabio za 2:1, nakon čega su se gosti potpuno otvorili, što je domaćin iskoristio i preko Canala, Ergolessija i Leggiera dolazi do velikih 5:1!

 

Slijedećeg vikenda na rasporedu su sureti 3.kola. Evo i parova:
Asti – Acqua&Sapone Emmegross
Fabrizio Corigliano Calabro – Lazio
Kaos Futsal – Luparense
Rapidoo Latina – Futsal Città di Sestu
Napoli – Real Rieti
Pescara je slobodna

FOTO: http://www.divisionecalcioa5.it/

 

O nama Marija Šimac

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Genius nadigrao Kijevo, Mejaši bolji od Omble

Danas su odigrana preostala dva susreta 3.kola 2.HMNL-jug. U podskupini “A” Genius je na splitskim …

Radijska emisija CROfutsala ovog tjedna ide u srijedu!

Poštovani čitatelji! Zbog izmjena u rasporedu MEGAMIX RADIA HVAR, ovotjedna emisija koju CROfutsal emitira na …