Donosimo najavu utakmica 3 dana preliminarnog natjecanja kvalifikacija za EURO 2012....

EURO 2012 | Dan 3 | Najava, rezultati, tablice

UEFA Euro 2012
Grupa A donosi susrete Crne Gore sa Moldavijom te Turske i Švicarske. Turska i Moldavija odnijele su pobjede u prvim utakmicama ove grupe te sada Turska izgleda kao favorit grupe no to mora dokazati u večerašnjem susretu sa Švicarskom. Crna Gora mora dobiti kako bi se ičemu mogli nadati pred treću utakmicu kola.

U grupi B Latvija želi nastaviti dobru igru nakon što su pobijedili Island u prvoj utakmici no sa samo 1 golem viška. Grci pak nisu pokazali dobru igru remiziravši sa Armenijom. Latvija je favorit prvog susreta dok se u drugom ne usudimo prognozirati jer su Island i Armenija velika nepoznanica u svijetu futsala.

U grupi C igraju se druge utakmice grupe u kojima se sastaju Engleska – Gruzija te Makedonija i Estonija. Gruziji i Makedoniji ove utakmice donose borbu za prvu poziciju dok je Estoniji i Engleskoj ovo zadnja šansa da zadrže teorijsku mogućnost prolaska dalje. U svakom slučaju Gruzija i Makedonija veliki su favoriti večerašnjih utakmica.

U grupi D Francuska je glatko porazila Maltu sa 6:1 i sada idu na Litvu te ukoliko dobiju i ovu utakmicu biti će favorit osvajanja grupe. Bugarska je pak također uvjerljivo rezultatom 6:3 svladala Litvu te protiv Malte ne bi trebali imati previše problema. Očito je da će u ovoj skupini odlučivati zadnja utakmica između Francuske i Bugarske.

U grupi E Finska je favorit u susretu sa San Marinom dok Albanija igra loše i teško je reći mogu li išta uraditi protiv Cipra. Finci već neko vrijeme nisu novost u futsalu i primjetan je rad i trud koji se ulaže u futsal u toj zemlji.


Grupa A[table id=22 /]


Grupa B[table id=23 /]


Grupa C [table id=24 /]


Grupa D[table id=25 /]


Grupa E[table id=26 /]


Grupa F[table id=27 /]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Remi Rusije i Venezuele, Uzbekistan prvim bodovima izborio osminu finala!

Jučer su odigrani susreti posljednjeg kola u grupama A i B. Već ranije bilo je …

FIFA WC 2021. | Iran, Španjolska i Argentina ostvarili nove pobjede

Jučer su odigrani posljednji susreti 2. kola natjecanja po skupinama na Svjetskom prvenstvu u Litvi, …