IZJAVE NAKON UTAKMICE | Srbija – Rusija

Romulo (igrač Rusije):
“Ja sam vrlo, vrlo sretan što sam postigao pobjednički pogodak i pomogao Rusiji doći do njihovog trećeg finala za redom, a još mi je i draže, jer je to prvi put da sam igrao na ovom turniru. To je vrlo emocijalan trenutak za mene. Bila je ovo vrlo teška utakmica za nas, jer ne samo da smo igrali protiv jako dobar domaće momčadi, već i gotovo 12.000 navijača. Mislim da smo igrali jako dobro danas. Naravno da smo napravili par grešaka, ali to je nešto što možemo ispraviti do finala. Sada se trebamo usredotočiti još jednom i pobijediti u posljednjem susretu. Šteta je što Eder Lima neće moći igrati u finalu, jer je on naš golgeter i vrlo važan igrač, ali imamo igrače koji ga mogu nadomjestiti naprijed. Najvažnije je da smo pobijedili.”

Miloš Simić (igrač Srbije):
“Mi ne bi trebali žaliti ništa, to je futsal. Ponosni smo na našu utakmicu protiv Rusije, a mali detalji su odlučili finalistu. Žao mi je što smo produžetke igrali bez našeg ponajboljeg igrača Mladena Kocića zbog ozljede. Ali imamo još jednu utakmica igrati, što je vrlo važno za nas, pošto bi smo stvarno željeli napisati futsal povijest s brončanim slovima.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 1. kola

Odigrani su susreti 1. kola Splitsko-dalmatinske županijske lige! Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Trilj protiv momčadi …

2.HMNL-zapad | Otočac uvjerljiv protiv Bjelovara, prva pobjeda UspinjačeGimke

Jučer su odigrana 3 susreta 3. kola 2.HMNL-zapad. Otočac je protiv Bjelovara ostvario uvjerljivu pobjedu, …