Fabet kladionica

EURO 2022 | Nastavak prvenstva uz gledatelje!

Prema novoj odluci nizozemske vlade dopušta se gledateljima prisustvovanje sportskim događajima u Nizozemskoj. Nizozemska vlada objavila je sinoć na konferenciji za novinare kako će od danas gledateljima biti dopušteno prisustvovati događajima, uključujući i one sportske prirode, kao što je UEFA Futsal EURO 2022. Ovaj turnir prvi je sportski događaj koji se održava ove godine u Nizozemskoj te Ziggo Dome u Amsterdamu i MartiniPlaza u Groningenu ponovno će moći dočekati navijače. Navijači će moći prisustvovati utakmicama posljednjeg kola grupne faze, kao i četvrtfinala, polufinala i finala. Ovo je sjajna vijest za sve one koji bi htjeli uživati u utakmicama Europskog prvenstva uživo, kao i za sve timove i ljude koji su sudjelovali u organizaciji natjecanja.

COVID MJERE

Osiguravanje sigurnosti svih uključenih u UEFA Futsal EURO 2022. ostaje prioritet broj jedan za UEFA-u i nizozemski savez te će se svi gledatelji morati pridržavati propisanih epidemioloških mjera. Broj gledatelja je ograničen na 1250.

PRODAJA ULAZNICA

Danas u 11 sati počela je prodaja ulaznica za preostale utakmice UEFA Futsal EURO 2022. Kupci ulaznica koji su prethodno kupili ulaznice za utakmice koje se tek igraju imat će 22 sata prednosti za kupnju novih ulaznica za dan utakmice za koji su prethodno kupili karte. Ako sutra ostane još ulaznica za prodaju, prodaja ulaznica bit će otvorena za sve obožavatelje s početkom u 12 sati. Navijači mogu kupiti ulaznice putem futsaleurotickets.nl.

ZIGGO DOME

Grupna faza
Četvrtfinala
Polufinala Za treće mjesto i finale
Prvi “prsten” i stajaća mjesta uz teren €15,00 €20,00 €25,00
Prvi “prsten” i stajaća mjesta uz teren uz grupni popust €10,00 €15,00 €20,00

MARTINIPLAZA

Group stage
Sektori N-U €15,00
Sektori N-U uz grupni popust €10,00
Sektori FF-MM* €8,00
Sektori FF-MM uz grupni popust* €6,00

*ograničeno

GRUPNI POPUST

Grupe od pet ili više ljudi dobit će popust od 5 eura po ulaznici. Popust ne vrijedi na dan utakmice.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

LNFS | Marinović ponovno strijelac, Cartageni samo bod!

Odigrani su susreti 28. kola španjolske lige, a Barcelona je pobjedom kod Ribere Navarre (2:8) …

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …