ITALIJA | Polufinale i finale turnirski u Pesaru!

U Italiji se prvoligaška sezona odužila više od očekivanog te je zbog toga odlučeno kako će se polufinale i finale, tj. završnica prvenstva odigrati turnirski. Pesaro će biti grad-domaćin završnice jer je Italservice Pesaro prvi u ligaškom dijelu sezone, a izborio je polufinale.

Polufinalni parovi su:
Italservice Pesaro – Feldi Eboli
Came Dosson – Meta Catania

Polufinalne utakmice se igraju 17. i 18. lipnja dok su finalni susreti na rasporedu 20. i 21. lipnja. Ukoliko nakon obje utakmice ukupni rezultat bude izjednačen igrat će se produžeci. U slučaju neriješenog ishoda i nakon produžetaka dalje bi prošla bolje plasirana momčad nakon regularnog dijela sezone što su u slučaju polufinalnih parova Came Dosson i Italservice Pesaro. U finalu bi pak bilo drugačije pravilo u slučaju neriješenog rezultata nakon produžetaka. Naime, lutrija penala bi odlučila u tom slučaju prvaka Italije.

Termini utakmica su:
Italservice Pesaro – Feldi Eboli – prva utakmica: 17. lipnja u 21:30 (prijenos na PMGSport Futsal), druga utakmica: 18 lipnja u 21:30 (prijenos na Rai Sport + HD)
Came Dosson – Meta Catania – prva utakmica: 17. lipnja u 18:30 (prijenos na PMGSport Futsal), druga utakmica: 18 lipnja u 18:30 (prijenos na PMGSport Futsal)
Finale – prva utakmica: 20. lipnja u 21:00, druga utakmica: 21. lipnja u 20:30

Nama posebno zanimljivo će biti ispratiti utakmice Came Dossona i Meta Catanie za koju nastupaju Marko Kuraja i Josip Suton. Sretno našima u polufinalu!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …