FOTO: Facebook stranica Umuarame

IZ SVIJETA | Momčad brazilskog prvoligaša nastradala u prevrtanju busa

Bus koji je prevozio momčad Umuarame, brazilskog prvoligaša se danas na putu na utakmicu brazilskog kupa u Jaraguá do Sulu prevrnuo. U busu je bilo 22 ljudi, igrači, stručni stožer i dva vozača. Brazilski mediji su prenijeli kako su vozač i jedan igrač nažalost preminuli, dvoje je teško ozlijeđeno dok je ostalih 18 lakše ozlijeđeno. Umuarama igra u najviše rangu natjecanja u Brazilu. Naše misli i molitve su uz sve koji su bili u busu kao i uz njihove obitelji. Força Umuarama!

Za Umuaramu ove sezone igra i ljubiteljima hrvatskog futsala poznati Eduardo Farias de Souza, poznatiji kao Dudu koji je s Novim Vremenom osvojio dvije titule prvaka Hrvatske. On je na svom Instagram profilu objavio kako je dobro.

U nastavku vam donosimo video na kojem se vidi prevrtanje busa i video netom nakon nesreće. Upozoravamo one koji su osjetljivi da ne gledaju videe.

VIDEO NA KOJEM SE VIDI PREVRTANJE:

VIDEO SNIMLJEN NETOM NAKON NESREĆE:

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …