Fabet kladionica

IZ SVIJETA | Halle-Gooik od nove sezone u novom ruhu

Zanimljive vijesti dolaze nam danas iz Belgije. Najveći belgijski nogometni klub Anderlecht i najveći belgijski futsal klub Halle-Gooik od sljedeće su sezone jedno. Vijest je to koju Vam prenosimo sa službenih belgijskih stranica.

 

“Partnerstvo je ovo koje je zapisano u zvijezdama. Oba kluba imaju jaku lokalnu bazu navijača, te oba kluba dijele velike ambicije na sportskom i komercijalnom planu. U realizaciji tih ambicija klubovi su sada udružili snage. FP Halle-Gooik će od sljedeće sezone nastupati kao RSCA Futsal.”

RSCA Futsal će sljedeće sezone igrati u novoj sportskoj dvorani Belleheide u Roosdaalu. Riječ je o vrhunskom sportskom centaru koji zadovoljava sve europske standarde i ima kapacitet od 1100 sjedećih mjesta, a nalazi se na 15ak kilometara od Lotto Parka, stadiona nogometnog kluba Anderlecht. Dvorana će biti svečano otvorena početkom kolovoza futsal-spektaklom u kojem će RSCA Futsal ugostiti portugalsku Benficu.

Vijest iz Belgije za hrvatsku je futsal javnost zanimljiva zbog razloga što za belgijskog prvaka nastupa i naš reprezentativac Franco Jelovčić kojem uvom prilikom želimo mnogo sreće i uspjeha u novom ruhu belgijskog kluba.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Šibenik 1983 predstavio nova pojačanja

Nakon neuspješne premijerne prvoligaške sezone u kojoj nisu uspjeli sačuvati opstanak u elitnom društvu hrvatskog …

Danijel Dekanić ponovno u dresu Futsal Dinama!

Nakon Zvonimira Šućura i Kristijana Postružina, Futsal Dinamo je danas na svojim službenim stranicama predstavio …