Fabet kladionica

IZ SVIJETA | Marinović više nije igrač Jimbee Cartagene!

Dario Marinović više nije igrač Jimbee Cartagene! Naš reprezentativac je odradio dvogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem te nije došlo do produženja suradnje. U dvije sezone je zabio 24 pogotka te bio jedna od najvažnijih karika kluba. O njegovim individualnim i timskim uspjesima smo Vas redovno obavještavali na našoj stranici.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi i tekst

Dario Marinović rođen je 24. svibnja 1990. godine, a futsal karijeru započeo je u dubrovačkom Squareu. Kao velika nada hrvatskog futsala sa samo 18 godina otišao je u zagrebački Nacional, no u metropoli se zadržao tek jednu sezonu. U Splitu je Marinović potvrdio klasu i s dva naslova prvaka oprostio se od 1. HMNL te je u ljeto 2012. godine otišao u Kuvajt. Daleko od očiju šire javnosti Marinović je bio sve do početka 2017. godine kada je potpisao za španjolskog velikana ElPozo Murciu i tamo proveo četiri sezone. Potom se vratio u Split, no samo pola godine kasnije je prešao u talijanski Real Rieti. Nakon Real Rietija je uslijedila već navedena dvogodišnja epizoda u Cartageni. Trenutno nije poznat sljedeći klub jednog od ponajboljih hrvatskih igrača u povijesti. Čim isti bude poznat, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Danas započinje završni turnir EURO-a za žene!

U portugalskom Gondomaru danas započinje završni turnir Europskog prvenstva za žene! Uz reprezentaciju domaćina, za …

Juraj Grizelj nakon 4 godine odlazi iz Olmissuma!

Juraj Grizelj više nije izvršni direktor Olmissuma! Vijest je to koja je u kasnim sinoćnjim …