Kairat na vrhu starog kontinenta

Spektakularna stvar se desila ovaj vikend kada je u pitanju klupski futsal na starom kontinentu. Futsal nam je još jednom pokazao kako “na papiru” ne vrijedi ništa i kako u ovoj igri ako spustiš gard protivnik će “pobrisati” papirnatu prednost.

Prije samog finala sve oči bile su uperene u stare sudionike finala ovog natjecanja veliku španjolsku Barcelonu i odlični moskovski Dinamo. Druga dva sudionika su gledana kao interesantni klubovi koji su postigli svoj uspjeh samim time što su se plasirali u polufinale.

No igrači Kairata su imali drugačije planove i kroz najteži mogući ždrijeb prvo su u polufinalu izbacili apsolutnog favorita Barcelonu, a zatim u finalu i Dinamo. Time su ostvarili najveći uspjeh ovog kluba u povijesti i očitali lekciju “velikima”. Ipak kada ovo govorimo treba napomenuti kako Kairat nije nepoznati klub i kako je to ime dobro poznato svakom ljubitelju futsala no ovakav show koji su na priuštili malo tko je očekivao.

Čestitamo!

[match id=3320]

[match id=3319]

ZA TREĆE MJESTO

[match id=3321]

FINALE

[match id=3322]

 

 

 

Uskoro video i više…

 

Za sada donosimo najljepše golove polufinala Kairat – Barcelona po izboru UEFA-e. Tu možete vidjeti spektakularne škarice na samom kraju utakmice koje su ostale u sjeni samog rezultata.

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Pobjede Češke, Maroka, Brazila i Portugala

Drugog dana natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Litvi odigrana su četiri susreta, a sigurne pobjede …

FIFA WC 2021 | Pobjede Rusije, Kazahstana, Gvatemale i Venezuele

Danas je otvoreno Svjetsko prvenstvo u Litvi uz uglavnom očekivane rezultate. Rusija je na otvaranju …