Kujtim Morina produljio vjernost Dobovcu!

Nakon što je u četvrtoj sezoni na klupi Dobovca osvojio četvrti naslov prvaka Slovenije, Kujtim Morina i slovenski prvak postigli su dogovor o nastavku suradnje i za sljedeću natjecateljsku sezonu. Objavio je to Dobovec na svojim službenim stranicama, gdje je također objavljeno i kako će slovenski reprezentativci Rok Mordej i Damir Puškar sljedeće sezone braniti boje Dobovca.
Kujtim Morina je nakon epizode u zagrebačkom Nacionalu u kolovozu 2017. godine preuzeo slovenski Dobovec s kojim iz godine u godinu ostvaruje sjajne rezultate. Vrhunac odličnih rezultata slovenskog prvaka je ovosezonski plasman na završni turnir (Final Eight) UEFA Futsal Lige prvaka. Kujtimu Morini čestitamo na sjajnim rezultatima s Dobovcem, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u budućnosti, a u nastavku Vam prenosimo objavu na službenim stranicama slovenskog prvaka gdje možete pročitati i izjavu Kujtima Morine povodom produljenja suradnje.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …

Josip Jurić novo pojačanje Šibenika 1983!

Josip Jurić je novo pojačanje MNK Šibenika 1983! U redove “Funcuta” dolazi iz doprvaka Slovenije, …