CROfutsal LNFS logo
LNFS

LNFS | Najava 19. kola

LNFS

 

U petak se igraju prve tri utakmice nastavka španjolskog LNFS prvenstva. Igra se 19. kolo i odmah jedna velika novost;

Klub Benicarló FS je za vrijeme odigravanja eura u Hrvatskoj odustao od daljnjeg natjecanja. Kao razlog povlačenja navodi se trenutna ekonomska situacija i nemogućnost poslovanja kluba.Vodstvo lige je donijelo odluku da se klub kazni premještanjem u niži rang, španjolsku drugu ligu, iz koje neće imati pravo napredovati u viši rang jednu godinu. Također je odlučeno da se rezultati koje je Benicarló FS do sada odigrao registriraju postignutim rezultatom dok će se planirani budući rezultati registrirati rezultatom 3:0 protiv Benicarló FS.

Benicarló FS
Benicarló FS odustao od natjecanja

Parovi kola su slijedeći:

Ríos Renovables Ribera Navarra – Sala 10 Zaragoza 17/02/2012
Carnicer Torrejón – ElPozo Murcia 17/02/2012
Reale Cartagena – Inter Movistar 17/02/2012
Fisiomedia Manacor – FC Barcelona 18/02/2012
Azkar Lugo F.S. – Benicarló FS 18/02/2012  (Benicarló FS odustao od natjecanja)
Marfil Santa Coloma – OID Talavera 18/02/2012
Puertollano FS – A. Lobelle Santiago 18/02/2012

LNFS 19. KOLO

RRRN
RRRN
Sala 10 Zaragoza
Sala 10 Zaragoza

 

Prvu utakmicu nakon eura upriličit će Ríos Renovables Ribera Navarra i Sala 10 Zaragoza. RRRN će tražiti bjeg od zone ispadanja dok se Zaragoza bavi lovom na šestu poziciju. Momčadi su udaljene 10 bodova. Za RRRN je nedavno potpisao i slovenski reprezentativni napadač Kristijan Čujec, kojega smo imali prilike gledati u Zagrebu gdje je u dvije utakmice postigao jedan gol te jednom asistirao. Momčadi RRRN-a će nedostajati Thiago koji je istegnuo obje Ahilove tetive. Prvi susret ovih momčadi završio je 1:2 pobjedom RRRN-a.

ElPozo Murcia
ElPozo Murcia
Carnicer Torrejón
Carnicer Torrejón

U drugom susretu kola, ElPozo Murcia će staviti svoje šampionske aspiracije na kušnju kada gostuje kod uvijek neugodnog Carnicer Torrejón. Prvi međusobni susret završio je rezultatom 4:3 pobjedom Murcie. Obama momčadima će nedostajati važni igrači stoga je neizvjesnost zagarantirana, a priliku će dobiti mlađi igrači. Bodovna prednost ElPozo Murcie velika je i iznosi 23 boda, dok je Carnicer uspio skupiti jedva dva boda više.

Reale Cartagena
Reale Cartagena
Inter Movistar
Inter Movistar

U posljednjem susretu ovog petka sureću se momčadi Reale Cartagena i Inter Movistar. Treća momčad prvenstva ne bi trebala imati prevelikih problema na gostovanju kod fenjeraša Reala iz Cartagene. Iako Real nije bio besposlen pa je tako nedavno potpisao pet novih imena. Prvi ovogodišnji susret zaršio je pobjedom madrižana od 6:2. Napomenimo još da vrata Intera čuva legenda Luis Amado, koji je nedavno sa španjolskom izabranom vrstom osvojio svoje peto europsko zlato iz sedam nastupa.

Luis Amado slavi peto europsko zlato iz sedam pokušaja
Luis Amado slavi peto europsko zlato iz sedam pokušaja

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

BELGIJA | Halle-Gooik našeg Jelovčića 100%-tan na otvaranju sezone!

Nakon što je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u aktualnom prvaku Hrvatske, omiškom …

EURO 2022. | Hrvatska u drugoj jakosnoj skupini ždrijeba!

Od 19. siječnja do 6. veljače u Nizozemskoj će se održati Europsko prvenstvo, prvo izdanje …