Fabet kladionica

Maro Đuraš prešao u talijanski Real San Giuseppe!

Nakon samo jedne sezone u njemačkom Weilimdorfu, hrvatski reprezentativac Maro Đuraš napušta Njemačku i odlazi u Italiju. Real San Giuseppe novi je klub Đuraša koji će tako osnažiti “hrvatsku koloniju” na Apeninskom poluotoku.

Maro Đuraš rođen je 06. lipnja 1994. godine u Dubrovniku, te je kao mnogi sportsku karijeru započeo u nogometu. Krajem 2011. godine Đuraš bilježi kratku epizodu u Ombli, da bi već početkom slijedeće godine prešao u Square, gdje je stekao igračku afirmaciju. Đuraš je dobrim igrama u dresu dubrovačkog prvoligaša došao do dresa mlade reprezentacije, a 2014.godine po prvi se put našao u kadru seniorske reprezentacije. U ljeto 2017.godine Đuraš prelazi u redove Splita, no neuspjeli pohod na naslov prvaka rezultirao je na koncu povratkom Đuraša u Dubrovnik. Prije godinu dana Đuraš je po drugi put napustio Square i prešao u njemački TSV Weilimdorf s kojim je u prošloj sezoni osvojio naslov prvaka Njemačke, no izazov nastupa u talijanskoj ligi ipak je bio prejak, te hrvatski reprezentativac nakon jedne sezone napušta Weilimdorf i odlazi u Italiju. Za službene stranice kluba Đuraš je izjavio kako dolazi u veliki klub koji vodi odličan trener, te da vjeruje kako mogu napraviti velike stvari. Uredništvo CROfutsal magazina ovim putem želi mnogo sreće i uspjeha Đurašu u novom klubu. Sretno Maro!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …