Pobjeda u Turskoj dobra je za futsal

Pobjeda koju je nogometna reprezentacija ostvarila u Turskoj i izvjesni prolaz na nogometno EP 2012 ima,  na žalost, veliki utjecaj na futsal. Na žalost iz razloga što ovisimo o utakmicama, događajima i savezu potpuno drugog sporta. Međutim, stanje je takvo kakvo jeste  jer futsal je dio HNS-a i treba ga promatrati iz tog kuta.

Kvalifikacija na EP donijeti će HNS-u 15 mil. eura što neće promijeniti odnos saveza prema futsalu, ali će osigurati da nam se ne oduzima i ono (pre)malo što nam se daje iz saveza za organizaciju natjecanja. Još bitnija stvar je činjenica da će marketinška kampanja za naš EURO 2012 započeti u sasvim drugom duhu od onog koji bi bio da smo kojim slučajem izgubili utakmicu u Turskoj. Ovako sada imamo zadovoljni savez pun love “k’o brod” koji će sada u pozitivnom ozračju moći se posvetiti organizaciji futsal EURO-a.

Do EP-a to bi nam trebalo biti dosta no ostaje činjenica da sve i nije tako pozitivno s obzirom da je vjetar u leđa dobio i Marković koji prema svojim novim izjavama ne zaslužuje da ga se naziva gospodinom nego mu se otvoreno u lice kaže da je nepristojni provincijalac.

Foto: index.hr

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

EURO 2022. | Poljska preko Češke do EURO-a, Srbija izborila baraž!

Jučer je završeno natjecanje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati …

EURO 2022. | Finska i Slovačka po prvi put na EURO-u, Bjelorusija u baražu!

Jučer su odigrana četiri susreta kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a Finska i Slovačka su ostvarili …