PRENOSIMO | Slovaci dolaze u Dubrovnik po pobjedu!

Dan uoči početka kvalifikacija za EURO zavirili smo u redove Slovačke reprezentacije koja bi trebala biti najozbiljniji konkurent Hrvatskoj za osvajanje 1.mjesta u skupini i izravan plasman na EURO. Slovački futsal portal www.futsalslovakia.sk objavio je poslijednje izjave njihovih reprezentativaca uoči početka natjecanja. Tako su pred predstavnike “sedme sile” izišli pomoćni trener Marián Berky, te kapetan i najbolji strijelac reprezentacije Ladislav Mikita. U nastavku Vam prenosimo izjave Slovaka koji u članku pod naslovom “Slovaci idu u Dubrovnik s pobjedničkim ambicijama!” ne kriju kako su im ambicije već u Dubrovniku osigurati EURO!

Marián Berky: “Pripremne utakmice s Crnom Gorom smo prilagodili prema prva dva suparnika u kvalifikacijama. Armenci i Turci su fizički snažni, te imaju igrače koji teže fizičkom kontaktu u igri. Našu igru moramo bazirati na brzim dodavanjima. Ako želimo razmišljati o plasmanu, ne preostaje nam ništa drugo nego pobijediti u prva dva susreta!”

Ladislav Mikita: “Hrvati imaju standardiziranu momčad čiji su lideri 4 igrača: Marinović, Jelovčić, Novak i Grcić. Spomenuti igrači čine razliku. Naša taktika će biti izmoriti ih, jer fizički smo sjajno pripremljeni. Ključno će biti da realiziramo naše prilike. O plasmanu može odlučivati svaki gol. Vjerujem da ćemo se konačno veseliti plasmanu na EURO, koji je i naš cilj!”

Na koncu Vam prenosimo i poslijednju rečenicu iz članka objavljenog na www.futsalslovakia.sk, gdje se odaje i veliko priznanje našem radu:

“Drago nam je što slovački reprezentativci od prvog susreta mogu nastupiti u kompletnom sastavu, a informacije o utakmicama nastojati ćemo pribaviti od slavnog www.crofutsal.com.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Aureliji gradski derbi, trijumf Slatine kod Jakšića

Jučer su odigrani prvi susreti 20. kola 2.HMNL-istok. U gradskom derbiju Aurelia je kao gost …

2.HMNL-jug | Split na pragu finala, Trogir bolji od Heroja

U sjeni sinoćnjeg trijumfa Hrvatske u Ukrajini, odigrana su tri susreta 2.HMNL-jug. Split je u …