Aktualno

Saša Tomić sudi završnicu UEFA Futsal Cupa!

Saša Tomić jedan je od četiri suca završnog turnira UEFA Futsal Cupa! Veliko priznanje UEFA je dodijelila našem najboljem arbitru koji se tako potvrdio kao ponajbolji sudac pod okriljem UEFA-e. Podsjetimo, Tomić je poslijednjih godina stalni sudionik velikih natjecanja. Tako je prošle godine Saša Tomić sudio na EURO-u u Srbiji, te na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji, te je također bio jedan od sudaca završnog turnira UEFA Futsal Cupa. Prošle sezone Tomić je na završnom turniru u Guadalajari sudio polufinalni dvoboj između Pescare i Movistar Intera (2:4), te finale u kojem je Ugra Yugorsk porazila Movistar Inter rezultatom 4:3.
Uz Sašu Tomića, na završnom turniru UEFA Futsal Cupa sudit će još rumunjski sudac Bogdan Sorescu, Mađar Gábor Kovács, te Talijan Alessandro Malfer.
Veliko je ovo priznanje za Sašu Tomića, ali i za hrvatsku sudačku organizaciju koja uživa velik ugled u europskim okvirima.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Održana izborna skupština Kijevo Knina

U prostorijama dvorane “Lovre Monti” jučer je održana redovna izborna skupština Kijevo Knina. Izabrano je …

Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan …