Fabet kladionica
FOTO: Facebook stranica Dobovca

SLOVENIJA | Dobovec doveo Pasaričeka, produžio Matošević!

Kao što smo Vam već pisali na našem portalu, naš trener Kujtim Morina će i šestu sezonu zaredom voditi prvaka Slovenije, momčad Dobovca dok u njihovim redovima u sljedećoj sezoni neće biti našeg reprezentativca, Tihomira Novaka. Danas Vam pak donosimo vijest kako je ugovor s klubom produžio Vedran Matošević dok je klub doveo Patrika Pasaričeka.

Hrvatska malonogometna reprezentacija spremna za Adria Cup

Patrik Pasariček rođen je 19. listopada 1999. godine. Futsal karijeru je počeo u Jesenju 2016. godine, ali većinu karijere je u njegovom životu bio naglasak na nogomet te je nosio dres niželigaša Tondacha iz Bedekovčine i Zagorca iz Krapine te tri austrijska niželigaška kluba. Zanimljivost je i kako se bavi soccom, inačicom malog nogometa te je pozivan u hrvatsku socca reprezentaciju. Proteklih pola godine je proveo u slovenskom Ptuju pod kormilom našeg drugog stručnjaka, Roberta Grdovića te je tako njegov budući trener mogao vidjeti sve njegove kvalitete.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi, ljudi se bave sportom i u zatvorenom

Vedran Matošević je hrvatski reprezentativac rođen 27. kolovoza 1990. godine u Travniku. Futsal karijeru započeo je u zagrebačkoj Uspinjači, a 2012. godine je prešao u Alumnus. Matošević je tako bio dio momčadi s kojom je osvojio naslov prvaka. Nakon toga je prešao u tadašnjeg talijanskog prvaka Luparensea, no zbog male minutaže već na polusezoni je prešao u redove PesaroFana u drugi razred talijanskog futsala. 2015. godine se vratio u Hrvatsku dogovorivši suradnju s Nacionalom, s kojim je također osvojio naslov prvaka. Premda je bio jedan od stožernih igrača zagrebačkog Nacionala, nakon jedne sezone u klubu je došlo do prekida suradnje te je Matošević prešao u Futsal Dinamo. Nakon Dinama je prešao u svoj trenutni klub 2019. godine te će mu tako ovo biti četvrta sezona u Sloveniji. Osvojio je s Dobovcem dva prvenstva i tri kupa.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …