Srbija započinje pripreme

Futsal reprezentacija Srbije je okupljanjem u utorak 15.02. započela je sa pripremama za EURO 2012 u Hrvatskoj. U sklopu priprema za reprezentacija Srbije će odigrati dvije pripremne utakmice sa reprezentacijom Mađerske. Prva utakmica je na rasporedu u subotu 19.02. u mjestu Szeged dok će uzvratni susret se igrati u Subotici dan kasnije.

Reprezentacija Srbije se ovim susretima i treninzima priprema za kvalifikacijsku skupinu 2 koja se igra u Nizozemskoj. Tamo će igrati protiv reprezentacije Rusije koja je zasigurno favorit no ne zaboravimo da su upravo Srbi pokazali da se njih može dobiti. Druga reprezentacija je Nizozemska koja također računa na drugu poziciju koja može voditi na EURO.

Aca Kovačević, izbornik tamošnje futsal reprezentacije, pozvao je slijedeće igrače:
Vratari: Vladimir Ranisavljević (Ekonomac), Miodrag Aksentijević (Ekonomac).
Igrači: Marko Perić (Dina, Rusija), Bojan Pavićević (Marbo Intermeco), Jovan Đorđević (Marbo Intermeco), Marko Pršić (Marbo Intermeco), Mladen Kocić (Ekonomac), Vladan Cvetanović (Ekonomac), Milan Rakić (Ekonomac), Slobodan Rajčević (Ekonomac), Slobodan Janjić (Ekonomac), Vidan Bojović (Ekonomac), Vladimir Lazić (Ekonomac).

Sve su to igrači koji se dobro poznaju (uostalom većina ih dolazi iz srpskog prvaka KMF Ekonomac) i nastave li igre koje su pokazali na zadnjem svjetskom i europskom prvenstvu ova reprezentacija ne samo da bi se mogla probiti na EURO 2012 nego bi mogli biti i reprezentacija koja može daleko dogurati.

U Nizozemsku putuju 23.02. dok ih prvi susret očekuje već slijedeći dan protiv domaćina Nizozemske.

Više na FutsalBalkan.com

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Franco Jelovčić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Ovoga tjedna našu radijsku emisiju na MEGAMIX RADIO HVAR snimali smo u ponedjeljak, tj. jučer. …

EURO 2022. | Izrael, Danska, Crna Gora i Švicarska izborili slijedeću rundu kvalifikacija

U sjeni dvoboja Hrvatske i Češke za plasman na Svjetsko prvenstvo, proteklih su dana odigrani …