FOTO: Dalmatinski portal

Tomislav Horvat umjesto Dobovičnika na klupi Slovenije!

Tomislav Horvat novi je izbornik reprezentacije Slovenije! Epilog je to sjednice Izvršnog Odbora NZS-a (Nogometnog Saveza Slovenije), na kojoj je između ostalog Milivoje Simeunović izabran za novog izbornika U21-reprezentacije, dok će dosadašnji izbornik seniorske reprezentacije Andrej Dobovičnik voditi U19-reprezentaciju. Spomenimo i kako je Dejan Kramberger dobio novi mandat na čelu ženske futsal reprezentacije.

Andrej Dobovičnik napušta klupu seniorske reprezentacije nakon dugih 15 godina. Dobovičnik je s reprezentacijom Slovenije izborio plasman na poslijednjih 5 europskih prvenstava, a na poslijednja dva izdanja Slovenija je izborila plasman u četvrtfinale. Na Svjetsko prvenstvo Slovenija još uvijek nije uspjela izboriti plasman.

Tomislav Horvat dobro nam je znano ime. Prošle godine vodio je Novo Vrijeme Apfel i ostvario zapažen rezultat na europskoj sceni. No ipak, Horvat je smijenjen početkom proljetnog dijela sezone iako su Makarani u tom trenutku bili vodeća momčad prvenstvene ljestvice. Horvat je u ovu sezonu ušao kao trener slovenske Litije, te je sezonu otvorio trijumfom u dvoboju superkupa protiv Dobovca. Litija tako ostaje bez trenera, a Horvatu želimo mnogo sreće  i uspjeha na klupi reprezentacije.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Nikola Pašalić: “Želimo nastavak pozitivnog niza”

Razgovarali smo s Nikolom Pašalićem, malonogometašem Novog Vremena Apfel. Popričali smo o rezultatskoj krizi, iz …

LIGA PRVAKA | Olmissum u izravnom prijenosu na HNTV-u

Omiški Olmissum u subotu će otvoriti novu stranicu klupske povijesti. Aktualni prvaci Hrvatske će na …