U Nacionalu složni: “Možemo do Final Foura!”

Nakon ždrijeba Elitne runde UEFA Futsal Cupa, u zagrebačkom Nacionalu nisu imali razloga za nezadovoljstvo. Podjetimo, Nacional zagreb bit će domaćin skupine u kojoj će se natjecati još europski prvak Ugra Yugorsk, azerbajdžanski Araz Naxçıvan i njemački Hamburg Panthers. Kontaktirali smo trenera Nacionala Kujtima Morinu i neke od prvotimaca, a njihove reakcije na ždrijeb Vam donosimo u nastavku.

Kujtim Morina: “Prije svega, sretni smo da smo sudionici Elitne rumde gdje ćemo imati prilike igrati s prošlogodišnjim pobjednikom Ugrom, vrlo kvalitetnim sastavom Araza i njemačkim Hamburgom. Smatram da smo dobili tešku grupu, ali isto tako smatram kako se možemo nositi sa svim navedenim protivnicima. Pred nam je period u kojem ćemo korigirati neke stvari u našoj igri, a onda se idemo potuć i vidjeti gdje smo. Velika nam je želja da u zadnji susret uđemo sa šansama za prolaz, ali smo svijesni da moramo biti na vrhunskom nivou da bi do toga došli. Imamo pravo sanjati…”

Luka Perić: “Kao što znate, u Elitnoj rundi UEFA Futsal Cupa nema lake utakmice. Srećom izbjegli smo Inter Movistar, kao i glavnog konkurenta turnira, stoga mislim da se možemo nadati plasmanu na Final Four.”

Franco Jelovčić: “Nema lakih protivnika u ovoj fazi natjecanja. Izbjegli smo Inter Movistar koji je skoro nepobjediv. Bit će jako teško, ali vjerujem da se možemo potući sa svima i sanjati plasman na Final Four.” 

Tihomir Novak: “Mislim da u ovoj fazi UEFA Futsal Cupa nema lagane grupe, ali dobili smo protivnike koje smo priželjkivali iz prve i četvrte jakosne grupe, tako da sam zadovoljan ždrijebom. Vjerujem da se možemo boriti za plasman na Final Four!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duško Martinac: “Idemo na Baldekin po pobjedu”

Momčad Vrgorca ove sezone niže dobre rezultate u ligi te se sa 14 osvojenih bodova …

Franjo Matković: “Imamo dosta mjesta za napredak.”

Šibenik 1983 igra premijernu prvoligašku sezonu. “Funcuti” su mnoge iznenadili ne samo plasmanom u 1.HMNL, …