UEFA Futsal Cup | Poznati domaćini grupa Elitne runde!

UEFA je objavila domaćine grupa Elitne runde UEFA Futsal Cupa! To su Inter Movistar, Pescara, Slov-Matic Bratislava i Győr! Ždrijeb grupa zakazan je za 14.listopada, a u nastavku Vam donosimo više detalja…
Ždrijeb grupa Elitne runde UEFA Futsal Cupa održat će se 14.listopada s početkom u 14 sati u sjedištu UEFA-u Nyonu. Ukupno 16 momčadi sudjeluje u ovoj fazi natjecanja, od čega je njih 12 prošlo kroz Glavnu rundu natjecanja. Preostale 4 momčadi imale su osiguran nastup u Elitnoj rundi natjecanja zahvaljujući klupskom koeficijentu. To su aktualni europski prvak Kairat Almaty (KAZ), Inter Movistar FS (ESP), Tulpar Karagandy (KAZ) i Ekonomac Kragujevac (SRB).

Ukupno 16 momčadi raspodijeljeno je u 3 skupine:
1.) NOSITELJI: Kairat Almaty (KAZ), Inter FS (ESP), Tulpar Karagandy (KAZ), Ekonomac Kragujevac (SRB)
2.) POBJEDNICI GRUPA GLAVNE RUNDE: Ugra Yugorsk (RUS), Benfica (POR), Pescara (ITA), Slov-Matic Bratislava (SVK), EP Chrudim (CZE), Lidselmash (BLR)
3.) DRUGOPLASIRANI GRUPA GLAVNE RUNDE: Kremlin Bicêtre United (FRA), Dobovec (SVN), Lokomotiv Kharkiv (UKR), Zelezarec Skopje (MKD), Halle-Gooik (BEL), Győr (HUN)

Momčadi koje su igrale u istoj skupini Glavne runde ne mogu biti izvučene u istu grupu. UEFA je pak odredila kako su zbog odluke “Odbora za hitnosti” ne mogu međusobno susresti ruski Ugra Yugorsk i ukrajinski lokomotiv Kharkiv. Natjecanje u Elitnoj rundi UEFA Futsal Cupa održat će se od 10. do 15. studenog, a pobjednici skupina osigurat će nastup na završnom turniru za prvaka Europe (Final Four).

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Poznat raspored natjecanja

Poznat je raspored natjecanja 2.HMNL-jug za predstojeću sezonu. Za razliku od prošle sezone kada se …

FIFA WC 2021. | Pobjede Irana, Španjolske, Japana i Argentine

Trećeg dana Svjetskog prvenstva u Litvi odigrani su susreti 1. kola u grupama E i …