UEFA Futsal Cup | Poznati svi sudionici Elitne runde!

Jučer je završeno natjecanje u poslijednje dvije grupe Glavne runde natjecanja UEFA Futsal Cupa, te imamo poznate sve sudionike Elitne runde natjecanja! Svoje mjesto u TOP-16 poslijednji su osigurali francuski Kremlin Bicêtre, te češki Chrudim i belgijski Halle-Gooik.
U grupi 1 ruski Ugra Yugorska je protiv domaćeg APOEL-a ostvario i treću pobjedu, a u izravnom dvoboju za 2.mjesto Kremlin Bicêtre je s 3:0 slavio protiv gruzijskog Georgians Tbilisi. Rezultat ne otkriva neizvijesnost dvoboja, jer je francuska momčad poslijednja 2 zgoditka postigla u poslijednje 2 minute susreta kada su Gruzijci krenuli na sve ili ništa.
U grupi 5 3 su se momčadi poslijednjeg dana natjecanja borile za 2 mjesta u TOP-16. Belgijci su s uvjerljivom pobjedom protiv već otpisanih Grka učinili svoj dio posla! Česima je pak u dvoboju s domaćinom trebala pobjeda s minimalno 2 gola prednosti, a i u takvom se slučaju zatvara krug između 3 momčadi. Chrudim je poveo već u 1.minuti, a nakon nepunih 5 minuti igre imali su velikih 3:0! No ipak, Nikars se u nastavku vraća na 4:2, rezultat koji bi ih ipak vodio dalje, no Česi golom u poslijednjoj minuti dolaze do velikog trijumfa.

GRUPA 1 SD Tassos Papadopoulos
Nicosia  (CYP)
Kremlin Bicêtre – Georgians Tbilisi
Ugra Yugorsk – FC APOEL Nicosia
3:0 (0:0)
10:3 (3:2)
GRUPA 5 SD Olimpiskais Sporta Centrs
Riga (LTV)
FP Halle-Gooik – Athina ’90
FK EP Chrudim – FK Nikars Riga
8:1 (3:0)
5:2 (4:0)

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Poznat raspored natjecanja

Poznat je raspored natjecanja 2.HMNL-jug za predstojeću sezonu. Za razliku od prošle sezone kada se …

FIFA WC 2021. | Pobjede Irana, Španjolske, Japana i Argentine

Trećeg dana Svjetskog prvenstva u Litvi odigrani su susreti 1. kola u grupama E i …