Fabet kladionica

Ugašen futsal prvak Brazila, Santos Futsal!

Nova godina, stare laži (posvećeno onima koji još uvijek vjeruju da trebamo nogometne klubove da bi uspjeli… ono što trebamo jest znanje futsala, strast i FUTSAL KLUBOVE!)

Dobro poznati kraj Santos futsala (prema nekim izborima oni bi svakako trebali zadržati strukturu mladih timova) jučer je objašnjen na taj način. Izbor je vaš: da li stvarno vjerujete u to?

Santos zatvara futsal i žensku nogometnu momčad ne bi li zadržao Neymara

Predsjednik pobjednika Copa Libertadoresa je rekao da su financijski napori potrebni da se zadrži Brazilski mladac primorali klub da ugasi momčadi koje ne generijraju profit.

Devetnaestogodišnji wunderkind je predmet želja španjolskog dueta Barcelone i Real Madrida, ali je potpisao novi ugovor sa klubom u prosincu ne bi li prekinuo špekulacije oko svoje budućnosti.

Oliveira je priznao da je Santosov uspjeh u Brazilu i vani primorao klub da poduzme gigantski napor da onemogući svojoj najvećoj zvijezdi odlazak dok oni usuglašavaju svoje poslovne knjige.

“Operacija Neymar je nešto do sada nikada učinjeno, ali uz svoju cijenu,” rekao je na konferenciji.

“Sa naslovima koje smo osvojili zadnjih godina, naša platna lista  je morala biti prilagođena, jer je vrijednost naših igrača sada veća.”

“Normalno je rezati troškove, odluka kako to postići je uvijek komplicirana, ali mi smo sada u periodu tranzicije u ženskom nogometu. Možda će šok terapija promijeniti situaciju.”

“Naša futsal momčad je imala dobru posjećenost, ali je platna lista bila velika, i Santos si ne može priuštiti momčad koja nije samoodrživa.”

Tekst: Luis Mira, futsalplanet.com

 

U nedostatku boljih vijesti, pogledajte snimku finalnih utakmica brazilskog prvenstva između momčadi Santosa i Carlos Barbose.

Prva utakmica (Carlos Barbosa – Santos 4:3):

Druga utakmica (Santos – Carlos Barbosa 3:2 (7:6)):

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

ITALIJA | Despotović je novi trener Pescare!

Nakon što smo Vam početkom ovog tjedna objavili kako je klupu Futsal Pule s kojom …

SLOVENIJA | Dobovec doveo Pasaričeka, produžio Matošević!

Kao što smo Vam već pisali na našem portalu, naš trener Kujtim Morina će i …