VIDEO | Pregled prijateljskih međunarodnih susreta

Diljem Europe odigran je niz prijateljskih međunarodnih susreta. Hrvatska je slavila na gostovanju u Mađarskoj (0:4), a u nastavku Vam donosimo pregled rezultata ostalih susreta odigranih u prethodna 3 dana.

30.11.2016. Skellefteå (SWE)
Hamburg (GER)
Vantaa (FIN)
Švedska – Češka
Njemačka – Engleska
Finska – Slovenija
3:6
5:3
2:2
31.11.2016. Newport (WAL)
Novi Sad (SRB)
Limoges (FRA)
Wales – Latvija
Srbija – Nizozemska
Francuska – Španjolska
2:7
2:2
0:1
01.11.2016. Newport (WAL)
Zrenjanin (SRB)
São Miguel da Guarda (POR)
Priština (KOS)
Faenza (ITA)
Hamburg (GER)
Limoges (FRA)
Chalkida (GRE)
Wales – Latvija
Srbija – Nizozemska
Portugal – Poljska
Kosovo – Makedonija
Italija – Rumunjska
Njemačka – Engleska
Francuska – Španjolska
Grčka – Turska
0:0
3:2
4:1
2:6
3:1
3:3
0:2
1:2

U uzvratnom susretu Češka je ostvarila novu pobjedu u Švedskoj, no još jednom je Švedska imala prednost 2:0, da bi Česi do odmora izjednačili, a onda u nastavku došli do pobjede. Konačan omjer na koncu i nije realan, jer je Češka s 2 gola u poslijednje 2 minute došla do naizgled uvjerljivih 3:6!

Njemačka je u međunarodnoj premijeri nakon 5 godina slavila protiv Engleska rezultatom 5:3! Vrijedi istaknuti kako je u redovima Engleska ponajbolji bio igrač Futsal Dinama Douglas Reed s 2 postignuta zgoditka.
Nakon pobjede (0:1) u prvom susretu, Slovenija je u uzvratu odigrala 2:2 s Finskom našeg Miće Martića. Finska je na odmor otišla s minimalnom prednošću (0:1), da bi u nastavku Slovenija preokrenula rezultat (2:1). No ipak, Finska u završnici susreta dolazi do remija golom postignutim s golmanom-igračem. Golove s ovog susreta možete vidjeti klikom na priloženi link.

Srbija je u prvom susretu remizirala s Nizozemskom odigravši 2:2! Video-sažetak susreta možete vidjeti u završnom dijelu priloženog videa. Dan kasnije isti su se suparnici susreli u Zrenjaninu, a Srbija je slavila rezultatom 3:2!
Francuska je u Limogesu ugostila Španjolsku koja je znatno teže od očekivanog slavila u oba susreta. Aktualni prvaci Europe upisali su pobjede 0:1 i 0:2. Od ostalih susreta izdvajamo pobjedu Italije protiv Rumunjske (3:1), te Portugala protiv Poljske (4:1) u susretu čiji Vam donosimo video-sažetak.

O nama Mate Rajčić

avatar

Moglo bi vas zanimati

Međunarodni futsal | 3. listopada starta Primera Division LNFS

Još samo malo nas dijeli od početka, po mnogima, najbolje lige svijeta – španjolske LNFS …

2.HMNL-jug | Nova pojačanja u kninskoj momčadi

Nakon što smo prošlog tjedna već pisali o pojačanjima u redovima MNK Knin, u novom …