VIDEO | Uvjerljive pobjede Češke, Portugala i Španjolske!

Reprezentacije sudionice Europskog prvenstva u Srbiji ulaze u završnu fazu priprema za EURO. U sklopu priprema odigravaju se i brojne prijateljske utakmice, mahom protiv nešto slabijih protivnika kako bi se momčad što bolje uigrala. Tako bilježimo glatke pobjede Češke, Portugala i Španjolske u pripremnim dvobojima.
Češka je nakon neuspjeha u kvalifikacijama za SP povratak forme i pozitivnog raspoloženja potražila protiv poprilično egzotičnog protivnika, Grenlanda! Ostvarena je očekivana pobjeda, a video-sažetak susreta donosimo u nastavku.

ČEŠKA – GRENLAND  6:0

Portugal je također ostvario uvjerljivu pobjedu, s uvjerljivih 7:0 savladan je Qatar. Momčad Jorgea Braza jedan je od ozbiljnijih kandidata za visok plasman na EURO-u, a video-sažetak susreta pogledajte u nastavku.

PORTUGAL – QATAR  7:0

Španjolska je od spomenutih reprezentacija za protivnika ipak imala najozbiljniju reprezentaciju. Istina je da Poljska ne spada ni u drugi europski razred, no ekipa je to koja zasigurno nije egzotična poput Grenlanda i Qatara. Španjolska je slavila s uvjerljivih 9:2, a najzanimljivije detalje susreta pogledajte u nastavku.

ŠPANJOLSKA – POLJSKA  9:2

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

NAJAVA | Jerko Šimac gost Davora Lopina na Dubrovačkoj TV

U ponedjeljak s početkom u 20:00 sati ne propustite pogledati sportsku emisiju TIME OUT na …

IZ SVIJETA | Porazi Catanie i Mantove, pobjede Cartagene i Dobovca!

Ovog vikenda smo mogli vidjeti polovičan uspjeh momčadi van 1. HMNL za koje igraju naši …