Fabet kladionica

Mlađe kategorije | Regija Jug | Glasnik i obraćanje

Mlađe kategorije

Završeno je natjecanje u regiji jug što se tiče mlađih kategorija. U nastavku vam donosimo dio poruke koju je povjerenik za natjecanje uputio klubovima, kao i glasnik broj 6.

Također , koristim priliku da da se zahvalim svim klubovima u natjecanju kadeta na besprijekornom ponašanju ( nijedno isključenje ), sa napomenom da su u natjecanju odigrane 44 utakmice , a nadamo se da će biti odigrana i posljednja između Okruka i Kijeva, na čemu zaista moram navesti da sam kao Povjerenik ponosan. Da ne bi ispalo da je sve bilo savršeno, moram navesti i nedostatke koji su zamijećeni u samim organizacijama utakmica na čemu ćemo sigurno raditi da se ista otkloni. Isto tako koristim priliku da se ispričam za eventualne probleme u komunikaciji sa predstavnicima klubova, iz razloga što sam želio da se samo natjecanje shvat ozbiljno. Stoga bih molio da već na početku iduće natjecateljske godine organiziramo usporedna natjecanja kako se ne bi događali kasnije problemi oko ispunjavanja odredbi IO HNS-a o natjecanju mladeži.

S obzirom da je od strane pojedinih klubova data incijativa za organiziranje neke druge lige kadeta, molim klubove koji su zainteresirani za to da se jave kako bi vidjeli modus novog formiranja natjecanja za one klubove koji to žele, odnosno iznalaženja rješenja smanjenja troškova i dr., a sve kako bi se natjecanje održavalo barem u kategoriji kadeta.

S poštovanjem,

Marinko Tadić-Šutra

O nama Filip Andabaka

avatar

Moglo bi vas zanimati

Odigrani susreti 1. kola na završnom turniru za kadete

Jučer je u Splitu započeo završni turnir kadetskog prvenstva Hrvatske. Nakon što je odlučeno da …

Završnica kadetskog prvenstva Hrvatske bez trećeg predstavnika regije “Istok”

Danas je u Splitu započeo završni turnir kadetskog prvenstva Hrvatske. Turnir je trebao započeti u …