Fabet kladionica

Mladež | Uvjeti i prijava

CROfutsal Hrvatski Nogometni Savez logo thumbnail Kadeti

Gospodin Dario Zgrablić, povjerenik Završnog turnira mladeži, objavio je uvijete i prijavnicu za završnicu natjecanja za juniore i kadete. Donosimo uvjete te odvojenu prijavnicu za lakše spremanje i/ili printanje.

 

Poštovane kolege ,

u Glasniku HNS-a je objavljen te proveden natječaj za organizaciju završnice prvenstva mladeži u kategoriji juniora i kadeta.

Temeljem Propozicija prvenstva u malom nogometu za mlađe kategorije u natjecateljskoj godini 2012/2013 , odlukom Komisije za mali nogomet , završnica prvenstva održat će se :

 •  u kategoriji kadeta  u Zagrebu 12.-14.travnja 2013. godine u organizaciji MNK Fusio
 • u kategoriji juniora u Otočcu 26.-28. travnja 2013. godine u organizaciji MNK Otočac

 

Na završnom turniru nastupa osam momčadi , po dvije prvoplasirane iz svake regije , koje će biti podijeljene u dvije skupine po četiri momčadi .

 

Završni turnir kadeta :

Igra se turnirski , prvo kolo je na rasporedu u petak u dvorani u Sutinskim vrelima od 17-22 sati , a nakon toga u dvorani “ Fusio Futsal centar ” na Zagrebačkom velesajmu drugo kolo u subotu ujutro od 10-15 sati , treće u popodnevnom terminu od 17-22 sati , te u nedjelju razigravanje za plasman od 10-16 sati.

Kontakt osobe u Zagrebu za kategoriju kadeta: Dragan Đukanović 091/20 96 801

Okvirne cijene smještaja:

 • Hotel Zagreb / 140 kn noćenje sa doručkom
 • Hostel Arena / 120-157 kn noćenje sa doručkom
 • Ručak i večera dogovoreni u restoranu Gastro Globus u sklopu Zagrebačkog velesajma po cijenama od 35-50 kn ovisno o meniju .

 

Završni turnir juniora :

Igra se turnirski , prvo kolo je na rasporedu u petak u dvorani u Otočcu od 16-22 sati ,  drugo kolo u subotu ujutro od 09-15 sati , treće u popodnevnom terminu od 16-22 sati , te u nedjelju razigravanje za plasman od 10-17 sati.

Kontakt osobe u Otočcu za kategoriju juniora: Žarko Furlan  098/245 210

Okvirne cijene smještaja:

 • Hotel “ Mirni kutak” te privatni smještaj u apartmanima po cijeni od 250-270 kn za puni pansion
 • Hotel “ Zvonimir “
 • Hotel “ Park “

Pošaljite mi spisak igrača sa brojevima , te boju dresova i gaćica sa kojima će Vaše ekipe nastupati na turniru , a prema Vašoj prijavi .

Raspored turnira sa točnim ekipama I satnicom biti će objavljen nakon prijava svih ekipa .
Napominjem da će se striktno poštivat pravila a pogotovo boja dresa golmana-igrača , tako da ne zaboravite ponijet na turnir istobojni dres vratara i vratara-igrača ukoliko ga mislite koristit.
Nemojte zaboravit ponijet kartone za igrače koji igraju na specijalistički pregled da bi olakšali posao delegatima , kao i markirne majice te štitnike za noge .

Također , ponesite sa sobom licence trenera , jer jedino licencirani trener može stajati za vrijeme utakmice i davati upute stojeći , svi ostali su u obvezi sjediti na klupi .
Službeni miting biti će u petak prije svake utakmice za provjeru opreme te sportske iskaznice.
Vodite računa da domaćin nije u obvezi osigurat napitak za utakmice , tako da se pobrinite za napitke u nekoj od trgovina ili kod Vaših sponzora .
Za sve ostalo slobodno me kontaktirajte na tel 095 / 55 388 49

ili na ovaj mail : dario.tomazo@gmail.com
Do skorog viđenja , srdačno i sportski Vas pozdravljam

 

 

Dario Žgrablić

–  povjerenik Završnog turnira mladeži –

 

 

Organizator prvenstva jeKomisija za mali nogomet IO HNS-a.

Komisija za mali nogomet IO HNS-a je utvrdila slijedeće

 

 U V J E T E

 

za sudjelovanje na Završnom turniru mladeži za prvenstvo Hrvatske

 

 1. Pravo sudjelovanja imaju po dvije prvoplasirane momčadi iz svake od regija koje pokriva odgovarajuća skupina II HMNL . U slučaju odustajanja , suspenzije ili bilo kojeg drugog razloga jedne od dvije prvoplasirane momčadi , pravo sudjelovanja stječe trećeplasirana momčad odgovarajuće skupine II HMNL
 2. Prijavu za natjecanje vrši Malonogometni klub putem Povjerenika za natjecanje odgovarajuće skupine II HMNL na priloženom obrascu Prijave. Ovjerena Prijava se dostavlja Povjereniku za natjecanje odgovarajuće skupine II HMNL putem mail ili fax adrese , koji ju verificira te proslijeđuje Povjereniku za natjecanje završnog turnira
 3. Ukoliko se neki klub koji je stekao pravo sudjelovanja na Završnom turniru nalazi pod određenim suspenzijama , svojim nastupom podliježe odredbama Disciplinskog pravilnika HNS-a.
 4. Za nastup na završnom turniru svaka momčad mora minimalno 3 (tri) dana prije održavanja završnog turnira dostaviti Povjereniku za natjecanje završnice  spisak svih igrača sa kojima će nastupati na završnom turniru , i uz svakog navedenog igrača navesti i broj pod kojim će igrač nastupati na završnom turniru .Igrač je dužan pod prijavljenim brojem nastupati u svim utakmicama završnog turnira , bez obzira na boju dresa koju određena momčad koristi na utakmici završnice .
 5. Raspored parova i točna satnica utakmica odredit će se nakon prijava svih ekipa

 

 

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Autodijelovi Tokić kadetski su prvaci Hrvatske!

Trijumfom Autodijelova Tokić iz Požege okončan je završni turnir kadetskog prvenstva Hrvatske koji se održao …

Poznati polufinalisti kadetskog prvenstva Hrvatske!

Na završnom turniru kadetskog prvenstva Hrvatske koji se održava u Splitu okončano je natjecanje po …