R.I.P | Marin Šarić (1993-2013)

Dana 03.03.’13 u ranim jutarnjim satima, hrvatski je futsal ostao siromašniji za jednog mladog talentiranog igrača. Marin Šarić bio je junior MNK Torcida, mladić koji je kucao na vrata prve momčadi.

CROfutsal In memoriam logo

Dana 03.03.2013, oko 5 sati ujutro, zauvijek nas je napustio Marin Šarić. Marin je bio junior MNK Torcida, trenirao je s prvom momčadi i konkurirao za momčad. Trebao je biti budućnost kluba, puno je obećavao, no nebeski Otac pozvao ga je u svoje okrilje. U teškoj prometnoj nesreći Marin je na žalost smrtno stradao, i ostavio svoju obitelj, prijatelje i futsal zajednicu u velikoj tuzi.
Na društvenoj mreži facebook osnovana je grupa RIP Marin Šarić, a  pronalazimo i video na You-Tube pod nazivom R.I.P. Marin Šarić.

Njegov klub MNK Torcida je na svojim internet stranicama prenijela vijest o iznenadnoj smrti svog igrača (Napustio nas Marin Šarić).

Ispraćaj Marina Šarića na poslijednji počinak obavit će se sutra (06.03.2013.) u Kljacima u 15 sati. Ovim putem u ime CROfutsal-tima izražavamo obitelji iskrenu sućut, a Marinu mir vječni u odajama Gospodina. Počivao u miru.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

UniSport Finals | Dvostruki trijumf Sveučilišta u Zagrebu!

Trijumfom Sveučilišta u Zagrebu okončano je ovosezonsko izdanje sveučilišnog prvenstva u futsalu. Na završnici koja …

UniSport Finals | Zagrebačko-splitska finala studentskog prvenstva

Danas su na splitskim Gripama odigrani polufinalni susreti završnice studentskog prvenstva. Epilog polufinalnih susreta u …