30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Iva Bačić: “S vremenom ćemo postati konkurentnije!”

Objavljeno:

U zaostaloj utakmici trećeg kola Radnik Karlovac poražen je u Novakima od ekipe MC Plus rezultatom 10:0. Novu priliku za bodove tražit će u susretu protiv Dinama, a kako se pripremaju za tu utakmicu te koji su ciljevi ekipe za nastavak sezone, otkrila nam je vratarka Iva Bačić.

U trećem kolu poraženi ste od MC Plusa rezultatom 10:0. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

Nažalost da, izgubili smo s takvim rezultatom. Nismo ušli u utakmicu čvrsto i malo smo se izgubili. Nedostajalo nam je samo malo daška koncentracije i energije kako bi to bilo bolje odrađeno. Na poluvremenu smo se malo probudili, slušali smo jedni druge i nekako je bilo povezanije. No, u konačnici, dali smo sve što smo mogli u tom trenutku, odnosno u toj utakmici. Ipak je MC Plus iskusniji od nas, a i uigraniji. Mi smo tek stvorili novu ekipu i treba nam vremena da bismo postali konkurentni.

Ovo Vam je prva sezona za ekipu Radnika. Jeste li zadovoljni svojom prilagodbom i načinom na koju su Vas prihvatili?

Tako je, prva sezona u novoj ekipi. Mogu reći da su me cure dobro prihvatile i zahvalna sam što su me pozvali u ovu ludu ekipu. Žao mi je jedino što nisam u mogućnosti prisustvovati previše treninzima u Karlovcu zbog svojevrsnih obaveza, ali pokušat ću dati sve od sebe da se to ne osjeti toliko.

FOTO: MNK Meteora Futsal (Facebook)

 

Aktivni ste u nogometu dugi niz godina. Započeli ste kao igračica te ste se prebacili na trenersku ulogu. U kojoj ulozi se bolje osjećate te hoćemo li Vas jednog dana gledati i kao futsal trenericu?

Teško je reći u kojoj ulozi se bolje osjećam jer volim nogomet. To je nešto što me od malena ispunjava i potiče da budem ustrajna. Igrati ga i pokazati s time svoju srčanost fantastičan je osjećaj, a i trenirati svoju dječicu je još veći ispunjavajući osjećaj jer doprinosim razvitku mladeži kroz neko svoje iskustvo i znanje. Što se tiče futsal  trenerstva, nikad ne reci nikad, ali polako, mlada sam i imam pred sobom još mnogo toga.

Koje su karakteristike vaše ekipe te koji su vam ciljevi za sezonu?

Ekipa je fantastična, energična, zabavna i definitivno luda. Ako se dogodi neki problem, svi pokušavaju pomoći kako znaju i umiju. Kao što sam i prije navela, mladi i novi smo, tek smo se  skupili. Smatram da će nam ova sezona biti kao neko uigravanje za sljedeću sezonu, dok se svi ne upoznamo dovoljno i vidimo kako tko funkcionira.

Na domaćem terenu dočekujete Dinamo koji je ujedno i favorit za osvajanje prvenstva. Možete li nam najaviti tu utakmicu?

Dinamo je jako dobra i veoma kvalitetna ekipa. U sebi imaju mnogo znanja, što su i pokazali tijekom ove sezone, ali i prilikom osvajanja Winter Cup-a. Uvjerena sam da će biti jako teška utakmica. No, to ne znači da nećemo dati sve od sebe i odigrati čvrstu i borbenu tekmu. Želim svima sreću i neka najbolji pobijedi.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave