22.9 C
New York
spot_img
spot_img

Srpski reprezentativac novo je pojačanje Crnice!

Objavljeno:

Četiri dana uoči početka nove sezone šibenska Crnica objavila je i posljednje pojačanje. Riječ je o Lazaru Milosavljeviću, srpskom reprezentativcu koji u redove Crnice dolazi iz azerbajdžanskog Araza.

Lazar Milosavljević rođen je 20. listopada 1998. godine a igra na poziciji desnog beka. U karijeri je nastupao za srpske klubove KMF Ekonomac, Novi Pazar i KMF Fon, mađarski Veszprem, francuski Mouvaux Lille MF i azerbajdžanski Araz Naxçıvan iz kojeg i dolazi u redove šibenske momčadi. Milosavljević je nastupao za reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu 2021. godine i na Europskom prvenstvu godinu dana kasnije. U klubu su uvjereni kako će Milosavljević biti veliko pojačanje za sezonu koja je pred nama. Milosavljević bi trebao popuniti prazninu na desnoj strani Crnice nastalu odlaskom Žilića i Šamije, a sigurno je da je dobre preporuke za dolazak u Crnicu dobio od svojih sunarodnjaka Miloša Stojkovića i Nikole Matijevića koji su ne tako davno nosili dres šibenske momčadi.

Milosavljeviću želimo dobrodošlicu u hrvatski futsal, kao i mnogo sreće i uspjeha u dresu Crnice!

Futsal (D1) : Mouvaux-Lille prend les commandes - La Voix du Nord

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave