CROfutsal | Tablice, rasporedi i rezultati

CROfutsal-apple-ipad-retina-144x144Dosta vaših upita proteklih dana bilo je za tablice, rasporede utakmica i sl. Žao nam je što sve nije bilo na vrijeme gotovo no prelazak na novi sustav i ponovno unošenje klubova, dvorana, utakmica za 10ak liga jednostavno je ogroman posao kojeg smo morali odraditi. Sada smo više manje pri kraju tog, budimo iskreni, krajnje zamornog posla i tokom slijedećih par dana ćemo početi sa objavljivanjem rezultata našeg rada.

Inače kada su tablice i način vođenja liga u pitanju na CROfutsalu vam tokom ove sezone pripremamo još podosta iznenađenja, a sve u svrhu što boljeg informiranja naših čitatelja i što točnijih i detaljnijih informacija o futsalu.

Ono što za sada trebate znati je da detalje o utakmicama možete kao i do sada naći na stranicama liga.  U vrhu svake stranice je tablica sa trenutnim poretkom dok je odmah ispod padajući meni “Raspored i rezultati” čijim otvaranjem dobivate pregled svih utakmica i rezultata polusezone.  Dok ovo pišemo postavljene su tablice za 1.HMNL te 2.Jug i 2.Istok a već za dan-dva idu i tablice 2.Zapad i 2.Sjever nakon

Također na svakoj stranici u desnom stupcu imate kalendar u kojem možete pogledati rasporede svih utakmica svih liga koje pratimo.

U desnom stupcu na dnu moći ćete pratiti i raspored utakmica koje se igraju na taj dan te rezultate istih.

Ukoliko imate neka pitanja ili prijedlog slobodno nas kontaktirajte na admin@crofutsal.com jer vaše mišljenje nam je bitno.

 

Vaš CROfutsal tim

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Crnica ispustila pobjedu protiv Futsal Dinama!

U susretu 4.kola 1.HMNL Crnica i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3:3! Šibenčani su …

Square na krilima Džankovića do trijumfa u Vrgorcu!

U susretu 4.kola 1.HMNL Square je slavio na gostovanju kod Vrgorca rezultatom 1:3! Nakon trijumfa …