Uvjeti objavljivanja vijesti na portalu CROfutsal

CROfutsal online futsal magazin ( u daljnjem tekstu CROfutsal) omogućuje svojim čitateljima objavljivanje vijesti, fotografija, video uradaka i drugog sadržaja putem portala CROfutsal.

VIJESTI

Čitatelj ima pravo poslati vijest sa tekstom, fotografijama, video uratkom ili više njih i sl.  direktno ili indirektno vezanim uz futsal (mali nogomet) ukoliko je taj sadržaj njegovo autorsko djelo.

Autorskim djelom smatra se sadržaj koji je čitatelj osobno kreirao ili za koji ima odobrenje treće strane da ga objavi i distribuira na ovaj način.

Čitatelj ima pravo poslati link ili podsjetnik kako bi na taj način upozorio uredništvo portala CROfutsal na neki događaj koji je direktno ili indirektno vezan uz futsal.

Vijest se šalje putem online formulara na portalu CROfutsal nakon čega će biti obrađena od strane uredništva portala CROfutsal.

ČITATELJ

Čitatelj prilikom slanja ne mora slati gramatički točne tekstove niti brinuti o formi slanja. Njegov trud biti će cijenjen bez obzira na njegovo novinarske vještine čime neće biti umanjena čitateljeva zasluga za širenje informacije o futsalu. Vijest će uraditi uredništvo portala CROfutsal i objaviti ga kao autorsko djelo čitatelja.

UVJETI

Uredništvo portala CROfutsal zadržava pravo ne objaviti poslani sadržaj, a o razlozima ne objavljivanja vijesti autor će biti obaviješten pismeno putem email-a.

Sadržaj ne smije biti uvredljivog sadržaja.

I vaše vijesti će kao i vijesti naših novinara biti podložne uređivačkoj politici uredništva CROfutsal portala.

Uredništvo portala nema mogućnost provjere, a svaki čitatelj koji je poslao vijest odgovara za točnost podataka.

Sav sadržaj dostavljen na ovaj način postaje vlasništvo CROfutsal online futsal magazina.

 

 

 

CROfutsal tim

Leave a Reply