Fabet kladionica

Postani član CROfutsal tima!

S obzirom da uvijek težimo tome da Vam svakodnevno pružamo što kvalitetniji sadržaj cilj nam je pojačati se na nekoliko “frontova” tako da imamo otvoren poziv za priključivanje našem timu. Kako bismo portal digli na jednu višu razinu odlučili smo oformiti nekoliko timova koje ćemo vam u nastavku predstaviti, a i objasniti kako se možete prijaviti. Timovi su:

  • Novinarski tim – U sklopu ovog tima bit ćete zaduženi za pisanje svih vrsta članaka: intervjua, izvještaja s utakmica… Vještine koje tražimo od potencijalnog pojačanja u ovom timu su: poznavanje hrvatskog pravopisa i gramatike, poštivanje rokova, kreiranje kvalitetnog sadržaja, ‘oko za priču’, poznavanje futsala, naročito hrvatskog, i slobodno vrijeme i volja.
  • Tim za odnose s javnošću – Član ovog tima brinut će se o prikupljanju materijala i kreiranju sadržaja na našim stranicama (Facebook, Instagram i web stranica), osmišljavati, planirati i realizirati aktivnosti na internetu i društvenim mrežama.
  • Tim za projekte i partnerstva – U sklopu ovog tima bit ćete zaduženi za pisanje projekata preko kojih bismo financirali rad našeg portala te tražili nove partnere (sponzore/donatore).
  • Fotografski tim – Član ovog tima bit će zadužen za fotografiranje utakmica i drugih futsal događanja.

Zanima Vas kako nam se možete pridružiti? Na marin@crofutsal.com nam pošaljite za koji se tim prijavljujete, koje je Vaše iskustvo u odabranom području i zašto bismo baš Vas trebali primiti.